Restorānu simulatoram būt! Chef Life: A Restaurant Simulator pavisam drīz uz PC

- - No Comments on Restorānu simulatoram būt! Chef Life: A Restaurant Simulator pavisam drīz uz PC

Beidzot tas ir noticis! Arī gardēžiem un restorānu mīļiem būs sava videospēle un tas viss pateicoties Francijā bāzētām videospēļu izdevēju kompānijām Nacon un Cyanide.

Abas kompānijas šodien vienlaikus, ar prieku paziņoja, ka spēļu pasaules pirmais restorāna simulators Chef Life: A Restaurant Simulator iznāk uz PC un konsolēm (PS5, PS4, Xbox Series X, Xbox One un Nintendo Switch) jau pavisam drīz, precīzāk, 2023. gada 23. februārī!

Spēle ļauj spēlētājiem iejusties restorāna īpašnieka dzīvē un gūt panākumus, lai iegūtu MICHELIN Guide kulinārijas balvas, izceļoties virtuvē, izvēloties labākās sastāvdaļas un paļaujoties uz savu komandu, lai katru dienu apmierinātu savus klientus.

Spēlē spēlētājam ir jānodrošina sastāvdaļu un pasniegto ēdienu kvalitāte, kā arī izcila apkalpošanas, vienlaikus spēlētājiem ir jāpārvalda savas finanses, lai restorāns uzplauktu.

Lai iegūtu kādu no slavenajām MICHELIN pavārmākslas balvām, spēlētājam ir jāņem vērā vairāki kritēriji, kurus tāpat kā reālajā dzīvē izvērtēs slepenie pircēji.

MICHELIN ceļvedī pirmie soļi ir pašsaprotami – ir jāsasniedz noteikti spēles līmeņi un, pats galvenais, jānodrošina ēdienu kvalitāte apkalpošanas laikā, lai klienti būtu apmierināti viscaur visu vakaru.

Pie noteikta līmeņa, spēlētājs var izlemt, kādā virzienā viņš vēlas doties ar savu restorānu: bistronomiskajā (French casual fine dining) vai gastronomiskajā.

Spēlētājiem būs iespējams arī  izcīnīt Bib Gourmand balvu. Tā tiek piešķirta spēlētājiem, kuri izvēlas izveidot restorānu ar pieejamām cenām, vienlaikus nodrošinot augstu ēdienu kvalitāti. Galvenais kritērijs šīs balvas iegūšanai ir arī klientu pastāvība.

Visbeidzot, spēlētājs var censties iegūt ikonisko MICHELIN ceļveža zvaigzni un tādējādi kļūt par restorānu zvaigzni. Lai to panāktu, spēlētāja virtuves izcilība tiek vērtēta pēc vairākiem kritērijiem, kas balstīti uz tiem pašiem vērtēšanas pīlāriem, kuri veido šīs slavenās balvas metodoloģiju: produktu izvēle, kulinārijas tehniku meistarība, garšu harmonija, šefpavāra personības izpausme uz šķīvja, un pats galvenais – konsistence.

Netiek aizmirsts arī par citiem sīkumiem – MICHELIN Guide Etoiles apbalvojumi ir ļoti gaidīts ikgadējs notikums visiem restorānu īpašniekiem. Lai nodrošinātu pēc iespējas lielāku realitāti, Chef Life piedāvā spēlētājiem iespēju par katru iegūto balvu saņemt oficiālu tērpu un ar to turpināt savu ceļojumu restorānu pasaulē arī nākošajos līmeņos.

Spēli Steam bibliotēkā varat atrast šeit.

Dalīties ar rakstu: