Valve ievieš Steam Replay

- - No Comments on Valve ievieš Steam Replay

Spēļu izstrādātāju kompānija Valve pievienojas gada kopsavilkumu (čau, Spotify Wrapped!) tendencei, ieviešot pakalpojumu Steam Replay, kas ļauj lietotājiem atskatīties uz saviem 2022. gada spēļu piedzīvojumiem un ar tiem dalīties.

Atspoguļot savus gada datus ir kļuvis par hitu tieši dažādiem multivides pakalpojumiem. To ievērojami popularizēja mūzikas straumēšanas pakalpojums Spotify un tā ikgadējā Spotify Wrapped kampaņa ir viena no apspriestākajām tēmām sociālajos tīklos tieši tuvojoties gada beigām. Steam gan nav pirmie, kas šādu soli veic videospēļu industrijā, jo konsoļu ražotāji Nintendo un Sony jau izveidoja savas wrapped (kopsavilkumu) versijas.

PC spēļu faniem ilgi nebija jāgaida, jo parādījās Valves ieviestais Steam Replay. Steam šī gada kopsavilkums ļaus spēlētājiem atskatīties uz savām visspēlētākajām spēlēm kā arī dažādiem sasniegumiem, kas tika iegūti šajās spēlēs. Tāpat arī netiek aizmirsts par personalizēto statistiku – cik lielā daļā spēļu tika izmantots spēļu kontrolieris.

Valve Twitter kontā  tika publicēts arī amizants video, aicinot lietotājus dalīties ar saviem rezultātiem tiešsaistē, izmantojot tēmturi #SteamReplay. Lietotāji var piekļūt Steam Replay, izmantojot Featured lapu Steamā. Steam Replay rezultātus var izveidot par publiski apskatāmiem, kas nozīmē, ka tos var redzēt arī tavi draugi!

Dalīties ar rakstu: