Iespējams, šīs ir labākās bezmaksas spēles uz PC

- - No Comments on Iespējams, šīs ir labākās bezmaksas spēles uz PC

Lielisku spēļu netrūkst. Tas, kas trūkst ir lieliskas bezmaksas spēles! Lielākajai daļai bezmaksas spēļu saturs ir garlaicīgs un neizteikmsīgs, ir arī tādas bezmaksas spēles, kuru attīstību kavē sarūkoša spēles spēlētāju bāze. Tāpēc spēlētājiem, kuri meklē kādu foršu un atzītu spēli un pie tam – lai nav lieki jātērējas, esam izveidojuši sarakstu, kurā apskatām, mūsuprāt, labākās bezmaksas spēles uz PC!

Overwatch 2

IZLAIŠANAS GADS 2022
IZDEVĒJS Blizzard Entertainment
Žanrs Hero Shooter
sAITE Overwatch 2

2016. gadā izlaistais Overwatch uzsvaru liek uz varoņu tēliem un to burvestībām. Blizzard projekts uzreiz kļuva par hitu, un spēle lielā mērā saglabāja šo trajektoriju visā tās darbības laikā. 2022. gada 4. oktobrī Blizzard izlaida Overwatch 2 – bezmaksas turpinājumu, kas būtībā ir uzlabota iepriekšējā versija.

The Sims 4

IZLAIŠANAS GADS 2014
IZDEVĒJS Maxis
ŽANRS Social Sim
Steam SAITE The Sims 4

Pēc aptuveni astoņu gadu darbības The Sims 4 ir kļuvusi par bezmaksas spēli! The Sims 4 bezmaksas iterācija ir ideāli piemērota jauniem spēlētājiem, kas tikai vēlas ienirt šajā populārajā franšīzē.

Smite

IZLAIŠANAS GADS 2014
IZDEVĒJS Titan Forge Games
ŽANRS MOBA
STEAM SAITE Smite

Smite ļauj spēlētājiem izvēlēties vienu no vairāk nekā 100 dažādiem dieviem. Smite varoņi ir dažādi seno reliģiju dievi, piemēram, Dzeuss un Odins. Spēlei ir vairāki spēles režīmi, no kuriem populārākais ir Conquest. Šajā režīmā divas komandas pa pieciem spēlētājiem sacenšas viena pret otru.

Counter-Strike: Global Offensive

IZLAIŠANAS GADS 2012
IZDEVĒJS Valve, Hidden Path Entertainment
ŽANRS First-Person Shooter
Steam SAITE Counter-Strike: Global Offensive

Counter-Strike: Global Offensive ir pasaules slavenā šūtera Counter-Strike 1.6 turpinājums. Lielākajā daļā šaušanas žanra spēlēs tiek izmantota fantāzijas vai zinātniskās fantastikas vide, taču Counter-Strike ir pietuvināts reālākiem notikumiem. Spēlē cīnās divas komandas – teroristi pret policistiem.

Hearthstone

IZLAIŠANAS GADS 2014
IZDEVĒJS Blizzard Entertainment
ŽANRS Online Card Game
SAITE Hearthstone

Hearthstone ir tiešsaistes kolekcionējama kāršu spēle no Blizzard. Lai gan spēle ir bezmaksas, lai varētu izveidot kaut cik vērtīgu komplektu, parasti ir nepieciešami spēles pirkumi.

Lost Ark

IZLAIŠANAS GADS 2022
IZDEVĒJS Tripod Studio, Smilegate RPG
ŽANRS MMORPG
Steam SAITE Lost Ark

Vairāk nekā divus gadus pēc debijas Dienvidkorejā, Lost Ark beidzot ir nonākusi arī līdz plašākai pasaules publikai. Lai gan tās fantāzijas vide un stāstījums, iespējams, nesagādās pārāk daudz pārsteigumu cilvēkiem, kas pārzina MMORPG, Lost Ark spēles gaita ir neticami aizraujoša!

PUBG: Battlegrounds

IZLAIŠANAS GADS 2017
IZDEVĒJS PUBG Studios
ŽANRS Battle Royale
Steam SAITE PUBG: Battlegrounds

PUBG: Battlegrounds, kas sākotnēji tika izlaista 2017. gadā, palīdzēja popularizēt Battle Royale žanru, kā rezultātā izauga tādi milži kā Fortnite un Warzone. 2022. gada 12. janvārī PUBG izvēlējās pāriet uz bezmaksas spēlēšanu, un šis lēmums atdzīvināja spēli ar jauniem apgriezieniem. PUBG samērā lielā kartē vienlaikos ierodas simts spēlētāji, kuri meklē ieročus un transportlīdzekļus, lai izdzīvotu. Uzvar stiprākais!

Rocket League

IZLAIŠANAS GADS 2015
IZDEVĒJS Psyonix
ŽANRS Sports
Epic Games VEIKALA SAITE Rocket League

2020. gada septembrī Rocket League kļuva par bezmaksas spēli. No pirmā acu uzmetiena “futbols ar automašīnām” izklausās dīvaini, taču, ticiet man, ir ļoti jautri! Pie tam, šī spēle ir kļuvusi ļoti veiksmīga ari komerciāli.

Dalīties ar rakstu: