GTA Remastered drīzumā varētu nonākt pārdošanā

- - No Comments on GTA Remastered drīzumā varētu nonākt pārdošanā

Saskaņā ar jaunāko informāciju, GTA: The Trilogy – The Definitive Edition tuvākajā laikā tiks izdota abās populārākajās spēļu bibliotēkās – Epic Games Store un Steam.

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition ir izstrādātāja Grove Street Games centieni ar jaunām dvesmām pārstrādāt trīs leģendārās GTA daļas, Grand Theft Auto 3, Grand Theft Auto: Vice City un Grand Theft Auto: San Andreas, tās pielāgojot pašreizējai konsoļu un personālo datoru paaudzei.

Spēle, protams, ietvertu arī virkni jaunu funkciju un uzlabojumu, piemēram, 4K izšķirtspējas atbalstu, uzlabotu apgaismojumu un ēnas, jaunus tēlu modeļus un animācijas, kā arī atjauninātus audio un vizuālos efektus.

Tagad tiek ziņots, ka GTA triloģijas PC versija drīzumā parādīsies Steam un Epic Games Store. Šo ziņu nesen publiskoja kāds britu žurnālists ar vārdu videotech_ vietnē Twitter, kurš ir pazīstams ar to, ka atspoguļo visu, kas saistīts ar Rockstar Games. Tviterī tika pievienoti arī ekrānšāviņi, kuros redzama kāda koda daļa, kas ir saistīta ar Grand Theft Auto.

GTA Trilogy Definitive Edition mobilā versija arī ir izstrādes beigu posmā, un paredzams, ka tā tiks izdota 2023. gadā.

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition būs pieejama uz PC, PS4, PS5, Switch, Xbox One un Xbox Series X/S.

 

Dalīties ar rakstu: