Emīls ‘HeatoN’ Kristensens iecelts par GODSENT izpilddirektoru un galveno akcionāru

- - No Comments on Emīls ‘HeatoN’ Kristensens iecelts par GODSENT izpilddirektoru un galveno akcionāru

Zviedrijas Counter-Strike leģenda Emīls Kristensens (Emil Christensen), jeb esporta pasaulē plašāk pazīstams ar savu segvārdu HeatoN, sociālajā tīklā Twitter ir paziņojis, ka ir kļuvis par Zviedrijas esporta komandas GODSENT galveno akcionāru un izpilddirektoru.

HeatoN darbu pie GODSENT pārbūves sāks nekavējoties, taču savas īpašumtiesību daļas gan izpilddirektors neatklāja.

Kristensens, ir viens no visu laiku atpazīstamākajiem Counter Strike spēlētājiem un ietekmīga figūra gan Zviedrijas, gan pasaules esportā. Tāpat arī Kristensens ir pirmais cilvēks, kas tika iekļauts esporta slavas zālē (Hall of Fame).

No 2000. līdz 2007. gadam Kristensens spēlētāja statusā pārstāvēja vienu no tā laika veiksmīgākajām Counter-Strike 1.6 komandām – Ninjas In Pyjamas. Komanda beidza pastāvēt 2007. gadā, taču ar investoru piesaisti zīmols piedzīvoja atdzimšanu 2012. gadā. No 2012. līdz 2017. gadam Kristensens darbojās kā Ninjas in Pyjamas treneris un kopā ar komandu uzstādīja joprojām nepārspētu rekordu – 87 uzvarētas LAN spēles pēc kārtas. Vēlāk, pēc trenera karjeras beigšanas, Kristensens uzņēmumā veica izpilddirektora un līdzdibinātāja darbu, taču 2019. gadā gaismā nāca neveikli jaunumi par viņa iesaisti krāpšanā un nodokļu nemaksāšanā un Kristensens tika atstādināts no amata.

Taču trīs gadus ilgušais klusums ir licis Kristensens saprast, ka viņa darbiņš esportā nav pabeigts, tāpēc pats būdams zviedrs, Kristensens ir gatavs iesaistīties cita Zviedrijas esporta zīmola attīstīšanā – GODSENT.

GODSENT ir zviedru esporta organizācija, kas vislabāk pazīstama ar savu CS:GO komandu. To dibināja bijušais Fnatic spēlētājs Markus “pronax” Wallstens un spāņu uzņēmējs Tomas Oropesa Martins. To uz īsu brīdi pārstāvēja Zviedrijas Counter-Strike zvaigznes JW, flusha un KRiMZ, bet pavisam nesen komandas krāsas sāka plīvot virs brazīļu fanu pūļiem – tika izveidota komanda, kuras sastāvā ir tādi spēlētāji kā felps un TACO.

Papildus darbam esportā Kristensensens ir strādājis arī kā periferijas zīmola SteelSeries pasākumu vadītājs.

Šobrīd Kristensena plāns ir skaidrs – izveidot spēcīgu zīmolu, kas vainagojas ar panākumiem – gana ambiciozi, tāpēc vēlam Emīlam un viņa komandai veiksmi! 🙂

Dalīties ar rakstu: