Burberry iesoļo videospēļu industrijā

- - No Comments on Burberry iesoļo videospēļu industrijā

Britu luksusa modes un skaistumkopšanas zīmols Burberry sadarbojoties ar Minecraft, ir izlaidis apģērbu kolekciju, “Burberry x Minecraft”. Apģērbs ir ierobežotā skaitā. Šī ir pirmā reize, kad Burberry ir nolēmis sadarboties ar kādu zīmolu no videospēļu nozares.

Šī sadarbība dod unikālas priekšrocības visiem Minecraft spēlētājiem. Spēlētājiem būs pieejami 15 dažādi skini, kas balstīti uz fantāziju un modi. Spēlētāji varēs izvēlēties kādu no pieejamajiem tērpiem, piemēram, vairākiem t-krekliem, šallēm vai džemperiem un lietot to iekš Minecraft.

Kolekcijas ietvaros spēlētāji varēs veikt dažādus uzdevumus, piemēram, iziet labirintu, kas ietērpts Burberry raksturīgajā rūtiņu rakstā, kas būs pieejams četrās dažādās pasaulēs, kas tika izstrādātas sadarbībā ar Minecraft karšu veidotājiem Blockception. Minētā kolekcija ir pieejama jau no 1. novembra, to iegādāties var šeit.

Šī nav pirmā reize, kad kāds ietekmīgs modes zīmols pievēršas videospēļu nozarei, lai radītu apģērbu kolekcijas. Itāļu Gucci Roblox platformā ir izveidojuši virtuālu izstādi, tāpat arī zīmols Ralph Lauren nesen sadarbojās ar Fortnite.

Tiešsaistes spēļu un sociālās platformas Roblox viceprezidente globālo zīmolu partnerattiecību jautājumos Kristīna Vūtone (Christina Wootton) nesen intervijā sacīja, ka, viņasprāt, daudziem lietotājiem virtuālie apģērbi, ko valkā viņu characteri, kļūst svarīgāki par reāliem apģērbiem.

Zemāk pievienojām dažus kampaņas ekrānšāviņus.

Dalīties ar rakstu: