Ir zināms Pasaules kausa uzvarētājs! Vismaz pēc EA Games algoritmiem…

- - No Comments on Ir zināms Pasaules kausa uzvarētājs! Vismaz pēc EA Games algoritmiem…

Pavisam drīz uz TV ekrāniem atgriezīsies pasaules sporta karalis ar četrgades gaidītāko notikumu – Pasaules kausu futbolā, kas norisināsies no šī gada 20. novembra līdz 18. decembrim. Kā jau pirms katra lielā notikumā, arī pirms Pasaules kausa, dīvāna eksperti nekautrējās paust savus skaļos viedokļus par to komandu, kura beigu beigās iegūs kāroto zeltu.

Viens no precīzākajiem dīvāna ekspertiem tieši futbola jautājumos ir FIFA spēļu franšīzes izveidotājs – kompānija EA Games, kas par 2022 gada uzvarētāju ir nolikusi Argentīnas futbola izlasi ar leģendu Lionelu Mesi priekšgalā.

EA Games savus pareģojumus veic izmantojot īpašo Pasaules kausa izcīņas rangu, kas tika izlaists kopā ar FIFA 23 World Cup režīmu pavisam nesen. EA paredz, ka Argentīna iegūs trofeju pirmo reizi kopš 1986. gada.

Arī finālpāris EA Games ir zināms. Argentīna finālā tiksies ar citu Dienvidamerikas izlasi – Brazīliju, kas pusfinālā tiks pāri Francijai ar rezultātu 1:0. Arī fināla rezultāts būs tāds pats – 1:0 Argentīnas labā.

Tāpat arī EA apgalvo, ka Lionels Mesi iegūs “Zelta zābaku”, gūstot astoņus vārtus septiņās spēlēs, un saņems arī “Zelta bumbu” par turnīra labāko spēlētāju.

Šādas prognozes tiktu uzskatītas par nieku, taču EA precīzi ir paredzējuši iepriekšējo trīs Pasaules kausu uzvarētājus.

Izdevējs 2018. gadā paredzēja, ka turnīrā uzvarēs Francija, savukārt 2014. gadā paziņoja, ka titulu izcīnīs Vācija, kas arī notika. Arī 2010. gada minējums bija precīzs – pareizi tika norādīts Spānijas virzienā, kam tas bija pirmais Pasaules kausa izcīņas tituls. pirmo reizi vēsturē uzvarēs Pasaules kausa izcīņā.

Varat piekrist šim pareģojumam vai nē, taču viens ir skaidrs – šis būs pēdējais Lionela Mesi Pasaules čempionāts viņa karjerā, tāpēc gan komandas, gan individuālo titulu izcīnīšana būtu labs beigu punkts lieliskajai argentīnieša futbolista karjera.

Dalīties ar rakstu: