Steam mobilajai lietotnei beidzot jauns dizains!

- - No Comments on Steam mobilajai lietotnei beidzot jauns dizains!

Steam lietotne priekš planšetdatoriem un tālruņiem beidzot ir atjaunināta. Jā, es domāju, ka es nekad tādu teikumu neuzrakstīšu, bet beidzot tas ir noticis.

Iepriekšējā Steam versija tika laista klajā pirms vairāk kā desmit gadiem, un tā jau ilgu laiku šķita krietni novecojusi. Jau nedēļu visi iOS un Android lietotāji var lejupielādēt pilnībā atsvaidzinātu lietotnes versiju, izmantojot savu ierīču attiecīgās lejupielādes platformas.

Visredzamākā izmaiņa ir vienkāršotais interfeiss, kas nodrošina ātru piekļuvi Steam Store, personalizētām ziņām, Steam Guard un dažādiem paziņojumiem.

Tagad lietotnē ir pieejams pilns Library skats, tāpat arī ērti pieejamas pilnas saites uz, piemēram, personīgajiem ekrānšāviņiem, kā arī viegla piekļuve ceļvežiem, diskusijām un citām Steam Community funkcijām. Lietotāji var arī pārvaldīt attālinātu spēļu lejupielādi un atjauninājumus datorā vai ar Steam Deck starpniecību.

Tomēr, iespējams, vislabākais jauninājums ir ieviestais QR koda pakalpojums. Tagad, ja vēlaties pierakstīties pakalpojumā Steam, piemēram, ar datora starpniecību, jums vairs nav jāievada lietotājvārds, parole un verifikācijas kods, lai to izdarītu, – jums vienkārši ar mobilo ierīci jānoskenē QR kods, kas atrodas pieteikšanās lapā, un jūs automātiski tiekat pierakstīts.

Un, ja jums kādreiz kādu iemeslu dēļ ir nepieciešams attālināti izrakstīties no pakalpojuma Steam, piemēram, esat aizmirsis izrakstīties pie drauga, ir pieejama jauna autorizēto ierīču lapa, kurā redzams, kur jūs pašlaik esat pierakstījies, un, ja nepieciešams, izlogoties no konkrētās ierīces.

Pilns funkciju saraksts zemāk:

  • Divu faktoru autentifikācija, lai nodrošinātu, ka esat vienīgais, kam ir piekļuve jūsu kontam.
  • QR koda pierakstīšanās – QR koda skenēšana, lai pierakstītos pakalpojumā Steam, nevis ievadītu paroli.
  • Pierakstīšanās apstiprināšana – apstipriniet savu regulāro. pierakstīšanos pakalpojumā Steam ar vienkāršu “apstiprināt” vai “noraidīt” savā lietotnē
  • Jūsu bibliotēka ar piekļuvi spēles saturam, diskusijām, ceļvežiem, atbalstam un daudz kam citam.
  • Attālināta spēļu un atjauninājumu lejupielāde datorā, ko var pārvaldīt no tālruņa.
  • Pielāgojami Steam paziņojumi: wishlist, komentāri, darījumi, diskusijas, draugu pieprasījumi un citi.
  • Tirdzniecības un tirgus apstiprinājumi – lai nodrošinātu, ka preces neatstāj jūsu kontu bez jūsu apstiprinājuma.
  • Uzlabota veikala pārlūkošanas pieredze mobilajos ekrānos.
  • Vairāku Steam kontu izmantošana vienā lietotnē.
  • Pielāgojamas cilnes (Customizable tabs).
Dalīties ar rakstu: