Esporta fanu mīlulis s1mple pagarina līgumu ar NAVI līdz 2025. gadam!

- - No Comments on Esporta fanu mīlulis s1mple pagarina līgumu ar NAVI līdz 2025. gadam!

Ukraiņu superzvaigzne Oleksandrs “s1mple” Kostiljevs pagarinājis līgumsaistības ar Ukrainas esporta komandu Natus Vincere (NAVI) vēl uz trīs gadiem, tātad līdz 2025!

Bilde no BLAST Premier

Tās ir lieliskas ziņas ikvienam NAVI fanam un ne tik labas tiem esporta magnātiem, kas vēlētos redzēt Sašu savās komandas formā, jo līdz ar jauno līgumu palielinās arī potenciālā izpirkuma summa.

S1mple pievienojās komandai NAVI 2016. gada vasarā pēc neveiksmīga snieguma Ziemeļamerikā ar komandu Team Liquid. Esporta superzvaigznes lielākie karjeras panākumi ir tieši darbojoties zem Ukrainas zīmola. Pasaules čempiona kauss 2021. gadā (PGL Stockholm Major), kā arī skrējiens pēc Intel Grand Slam (1,000,000$), kā arī vairākas IEM trofejas gan Polijas pilsētā Katovicē, gan arī Ķelnē, Vācijā ir tikai daži no titulētā spēlētāja panākumiem.

Kopš pievienošanās NAVI, s1mple divreiz – 2018. un 2021. gadā – tika atzīts par HLTV visaugstāk novērtēto spēlētāju. Viņš arī apsteidza Nicolai “dev1ce” Reedtz kā spēlētājs, kas ir iegājis CS:GO vēsturē ar visvairāk iegūtajām MVP medaļām!

Ja runājam par aptuveno līguma summu, tad tā varētu būt virs 1,800,000$! Par to liecina britu spēlētāja “smooya” paustais viedoklis sava streama laikā, kur viņš min, ka spēlētāji kā NiKo vai s1mple mēnesī saņem virs 50,000$!

Šo gadu laikā s1mple ir kļuvis ne tikai par CS:GO atzara elku, bet gan par visas esporta nozares ikonu.

Dalīties ar rakstu: