Ko par sevi pastāstīs jaunā, pārnēsājamā Logitech G Cloud spēļu konsole?

- - No Comments on Ko par sevi pastāstīs jaunā, pārnēsājamā Logitech G Cloud spēļu konsole?

Pavisam drīz plašākai publikai Ziemeļamerikā veikalu plauktos būs atrodama jauna, pārnēsājama “kabatas” spēļu konsole – Logitech G Cloud. Tā atbalstīs tikai Xbox Cloud Gaming un NVIDIA GeForce Now videospēļu straumēšanas pakalpojumus.

“Mākoņgamings” ilgu laiku bija IT entuziastu spēļmantiņa, jo lielā aizture (ping) neļāva izbaudīt ērtu spēlēšanu dažādās sacīkšu, šaušanas vai cīņas spēlēs. Laikam ejot, pinga problēmas samazinājās, un tirgū lēnā garā sāk parādīties ierīces, kas nodrošina pietiekamu komfortu. Viena no tām ir Logitech G Cloud, kas veikalu plauktos parādīsies līdz ar 17. oktobri, taču tikai Amerikas Savienotajās Valstīs. Šobrīd Logitech nav devuši ziņu par datumiem, kurā G Cloud varētu iekarot pasaules tirgu.

Kas ir interesanti – konsole nav līdzīga pārnēsājamajai konsolei, bet gan pilnvērtīgam kompaktam datoram, uz kura var uzstādīt dažādas programmatūras un citas aplikācijas, ne tikai spēles. Logitech G Cloud attēls – 7 collu IPS displejs ar attiecību 16 pret 9, to papildina pieticīgs 60 hz refresh rate. Tas izmanto mikroprocesoru ar 8 kodoliem – Snapdragon 720G un 4 GB LPDDR4X RAMu. Logitech G Cloud cena ar 17. oktobri būs 350$, taču šobrīd, iepriekšpārdošanā to var iegādāties ar 50$ atlaidi. Par bateriju – akumulatora darbības laiks jums ļaus izklaidēties līdz pat 12 stundām bez uzlādes. Pati uzlāde prasa 2 stundas laika, lai no nullītes aizietu līdz pilnai baterijai. Ierīci darbinās Android operētājsistēma un tā atbalstīs Bluetooth 5.1 un Wi-Fi 5 standartus.

Patiesībā šobrīd ir ļoti grūti saprast, kurai pārnēsājamajai spēļu konsolei dot zaļo gaismu, jo ir gan Switch Lite, gan arī otra, dārgākā Switch versija, ko var savienot ar TV, tāpāt arī Steam Deck ar kura palīdzību var spēlēt datorspēles, atrodoties ceļā. Būs jāpaiet laikam un jāpavēro situācija Ziemeļamerikā, lai saprastu, kur Logitech G Cloud spēs apsteigt savus konkurentus.

Dalīties ar rakstu: