Logitech G502 X – leģendas (r)evolūcija

- - No Comments on Logitech G502 X – leģendas (r)evolūcija

Labas ziņas visiem Logitech datorpeļu mīļiem, jo ir iznākusi leģendārās Logitech datorpeles G502 uzlabotā versija G502 X! Pie tam, trīs modeļos, kas atbilst dažādām vajadzībām un arī dažādiem maciņiem.

Logitech G502 jau gadiem ilgi ir viena no populārākajām un vislabāk pārdotajām pelēm – gan šaušanas, gan stratēģiju, gan MMORPG spēļu cienītājiem. Lauru plūkšana iepriekšējam modelim gan neizpalika ilgi, jo pēdējā laikā kompānijas ieguldītais darbs kulminē ar jauno G502 X datorpeļu sēriju, kura izriet 3 atšķirīgos modeļos un ir pieejama divās krāsās – melnā un baltā. Ar 3 atšķirīgajiem modeļiem varat iepazīties zemāk:

Jums visticamāk galvā ir tā pati doma, kas man – kā tad īsti atšķiras šis Logitech meistardarbs no iepriekšējās sērijas? X sērijā ir mainījies peles izskats, kā arī ir ieviesti dažādi jauninājumi un uzlabojumi zem “motora pārsega.” Jau minēju, ka datorpeles būs pieejamas trīs dažādos modeļos, katra ar savu “ES”, taču ir arī funkcijas, kas tās visas vieno. Tās ir:

  • LIGHTFORCE Hybrid Switches
  • Hyperfast Scroll Wheel
  • DPI Shift Button
  • PTFE feet peles apakšā
  • High-precision HERO 25K gaming sensors
  • 13 programmējami vadības elementi
  • 2 gadu garantija

Galvenās atšķirības starp 3 modeļiem

Logitech G502 X ir datorpele ar vadu, tā ir ļoti viegla (87 g) un mazumtirzniecībā atradīsiet to par ~€79. Logitech G502 X Lightspeed ir bezvadu datorpele, un tā nodrošina ievērojami labāku bezvadu darbību nekā tās priekšgājēji, jāizceļ ir arī ilgais akumulatora darbības laiks, tās cena aptuveni €149. G502 X PLUS būtībā ir tas pats G502 X Lightspeed tikai ar papildus RGB apgaismojumu, un tāpēc tai būs nedaudz īsāks akumulatora darbības laiks, cena ap €169.

Akumulatora darbības laiks

Ja atgriežamies pie šīs datorpeļu serijas priekšgājeja G502 Hero Lightspeed, tad tā aptuvenais akumulatora darbības ilgums bija ap 20–25 stundām. Tad nu G502 X Lightspeed ir spēruši lielus soļus uz priekšu un ir četrkāršojuši akumulatora darbības ilgumu.

Starp citu, runājot par uzlādi, Logitech ir uzlabojis vēl vienu detaļu – jaunais modelis beidzot izmanto USB-C, nevis micro-USB uzlādes kabeli.

Logitech G-Hub
Logitech G-Hub programmatūra, manuprāt, ir viena no vislabākajām ierīču optimizācijas programmām. Logitech G Hub piedāvā tieši to, kas spēlētājam ir vajadzīgs. Atverot savas ierīces menu, var iestatīt visas nepieciešamās funkcijas un jūs neredzēsiet nevienu reklāmu vai dažādus partneru streamus, vai arī uzbāzīgos konkursus un kaudzi piedāvājumu, lai tik vēl papildinātu plauktus ar kādu no Logitech produktiem. Ļoti pārredzams un labi izstrādāts software. Pie tam, izmantojot G-Hub, paverās iespēja importēt peles iestatījumus no dažādiem esporta profesionāļiem vai streameriem, kas lieto šo pašu produktu.

Secinājumi par Logitech jauno G502 X sēriju

Jā, G502 X sērijas modeļi nav no tiem lētākajiem, taču vēlos teikt, ka šī sava veida gaming ikona atkal liek par sevi runāt un atkal – ar labākiem vārdiem. Pie tam, šīs sērijas datorpeles ir pieejamas arī baltā krāsā, kas var būt labāks par to? Protams, ir jāsaprot, ka visi jauninājumi, kas atšķir šo sēriju no priekšgājēja, ir pamatoti un tikai palīdzēs jums aizvadīt jautros spēļu vakarus ar draugiem vēl ergonomiskāk un vēl jautrāk.

Pērc Logitech G502 X pie mums!

Ja šis viss izklausījās interesanti, tad nekur tālu tev nav jāiet, jo balto G502 X PLUS jau vari pasūtīt, savukārt pārējie modeļi noliktavā sagaidāmi tuvāko nedēļu laikā.

Dalīties ar rakstu: