Lieli prieki Call of Duty faniem – ilgi gaidītais Modern Warfare II jau pavisam tuvu!

- - No Comments on Lieli prieki Call of Duty faniem – ilgi gaidītais Modern Warfare II jau pavisam tuvu!

Paziņojums visiem Call of Duty faniem! Piefiksējiet savos kalendāros 15. septembri, jo tieši šis ir datums, kad uzzināsim nedaudz vairāk par Call of Duty spēles nākotni Call of Duty: Next pasākuma ietvaros. Tas viss publiski tika paziņots līdz ar Call of Duty: League™ 2022. gada sezonas noslēgumu.

Svarīgs datums ir arī 16. septembris, kurā saules gaismu pirmo reizi ieraudzīs Modern Warfare II Beta versija. Tā būs bezmaksas visās platformās (gan uz spēļu konsolēm, gan PC), un tie spēlētāji, kuri jau iepriekšpasūtīja spēli digitāli vai arī mazumtirdzniecībā, arī iegūs iespēju uzspēlēt spēli ātrāk.

Modern Warfare II (Beta) datumi

Bezmaksas Modern Warfare II Beta versija, kura būs pieejama uz visām platformām, ir sadalīta divās spēlējamās nedēļas nogalēs.

Pirmā nedēļas nogale būs atvēlēta ekskluzīvi PlayStation® 4 un PlayStation® 5 spēlētājiem, un ir plānots, ka tā būs pieejama 4 dienas, no piektdienas, 16. septembra līdz otrdienai, 20. septembrim.

Otrā nedēļas nogale būs pieejama uz visām konsolēm un PC un ilgs no ceturtdienas, 22. septembra līdz pirmdienai, 26. septembrim. Crossplay būs aktīvs, tas nozīmē, ka varat baudīt spēli kopā ar draugiem, neatkarīgi no tā, uz kādām ierīcēm viņi spēlē.

Ko varam sagaidīt no Modern Warfare II betas?

Modern Warfare II Beta versijā būs iespēja ne tikai uzspēlēt 6v6 spēļu režīmā ar jaunām, dažādu izmēru kartēm, bet arī just kā strādā citi jaunie spēļu režīmi kā arī progression experience un citi aspekti, kas tiks detalizētāk atklāti mūsu pieminētajā pasākumā, Call of Duty: Next, kuru varēs vērot tiešraidē Twitch un YouTube platformās.

Pats, pats svarīgākais

Spēli Call of Duty: Modern Warfare II visā pilnībā varēsim sākt spēlēt līdz ar 2022. gada 28. oktobri, spēle būs pieejama PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S un PC spēlētājiem.

Dalīties ar rakstu: