NZXT prezentē C sērijas barošanas blokus ar 80PLUS Gold efektivitāti un “Zero RPM Fan mode”

- - No Comments on NZXT prezentē C sērijas barošanas blokus ar 80PLUS Gold efektivitāti un “Zero RPM Fan mode”

NZXT zīmols PC entuziastu pasaulē ir labi zināms jau ilgu laiku, taču Latvijā šie produkti popularitāti sākuši iekarot vien pēdējo 2-3 gadu laikā, kad ražotājs uzsāka sadarbību ar lielākajiem Baltijas IT distribūcijas partneriem. Pēc mūsu pieredzes ir grūti nosaukt vēl kādu brendu, kuru produkti būtu tikpat pārdomāti, kvalitatīvi nostrādāti un vizuāli pievilcīgi. Ne velti NZXT H sērijas korpusi ir viena no populārākajām klientu izvēlēm mūsu Gaming un Creative sērijas datorkomplektos, turklāt arī montāžas tehniķis atzīst, ka ar tiem ir patīkami strādāt.

Šajā nedēļā NZXT prezentāja divus jaunus produktus. Pirmais no tiem – RGB & Fan Controller (ražotāja kods AC-2RGBC-B1) ar CAM programmatūras starpniecību prot kontrolēt divus RGB apgaismojuma (maksimums 2 x 40 LED) un trīs ventilatoru kanālus (līdz 9 ventilatoriem). Otrs jaunums ir trīs C sērijas barošanas bloki – C650, C750 un C850, par ko mazliet plašāk turpinājumā.

NZXT C Series

C sērijas produkti nav NZXT pirmie barošanas bloki, jo 2018. gada vasarā kompānija izziņoja E sērijas barokļus. Ar ko tad jaunie C650, C750 un C850 īsti atšķiras no saviem priekštečiem? Pirmkārt jau cenu – to ieteicamā mazumtirdzniecības cena (MSRP) štatos ir $109.99, $119.99 un $129.99 par attiecīgi 650W, 750W un 850W modeļiem, kamēr E sērijas 500W modeļa cena iznākšanas brīdī bija $124.99, 650W – $139.99, bet 850W versijai $149.99.

Neskatoties uz faktu, ka C sērijas produkti ir lētāki, tie nodrošina to pašu 80PLUS Gold līmeņa energoefektivitāti un pilnībā modulāru dizainu (visi kabeļi ir noņemami). Savukārt būtiskākais jaunievedums ir blakus barošanas slēdzim novietotā “Zero RPM Fan mode” poga, kas pie zemas noslodzes pilnībā apstādinās ventilatoru, nodrošinot absolūtu klusumu, vienlaikus pagarinot paša ventilatora ilgmūžību.

Vienīgais, kas iztrūkst C sērijas barošanas blokiem ir “gudrais” USB savienojums ar pamatplati, ar kura palīdzību CAM programmatūrā uz E sērijas blokiem iespējams redzēt reāllaika jaudas un sprieguma rādītājus.

Foto

Jaunajiem C sērijas barošanas blokiem NZXT nodrošina 10 gadu garantiju un to faktiskais ražotājs (OEM) ir Seasonic, tādēļ ikviens šāda barošanas bloka īpašnieks var justies droši par tā augsto kvalitāti un uzticamību. Paredzams, ka veikalu plaukots NZXT C650, C750 un C850 nonāks jau tuvāko nedēļu laikā.

Avots: vortez.net

Dalīties ar rakstu: