Dateks.lv un NVIDIA visiem GeForce RTX pircējiem dāvina datorspēles Battlefield V un Anthem!

- - 1 Comment on Dateks.lv un NVIDIA visiem GeForce RTX pircējiem dāvina datorspēles Battlefield V un Anthem!

Gadu gaitā esam izveidojuši labas attiecības ar pasaulē lielāko grafisko karšu ražotāju NVIDIA un joprojām esam vienīgais partneris Latvijā, kas saviem klientiem var piedāvāt NVIDIA mārketinga labumiņus, tostarp dāvināt datorspēles par GeForce grafisko karšu pirkumiem.

Vien pirms pāris dienām noslēdzās kampaņa, kurā ikviens GeForce RTX 2080 Ti, 2080 un 2070 pircējs dāvanā saņēma kodu spēles Battlefield V aktivizēšanai, bet jau no 8. janvāra sāk darboties jauna akcija, kuras ietvaros pēc RTX 2080 Ti vai 2080 videokartes iegādes dāvanā saņemsi pat divas spēles – lielisko otrā pasaules kara pirmās personas šūteri Battlefield V, kā arī futūristisko Anthem, kuru kopējā vērtība sastāda 119,98 eiro! Savukārt iegādājoties RTX 2070 modeli klients savā īpašumā varēsi iegūt vienu no šīm spēlēm pēc brīvas izvēles.

Iepazīties ar kampaņas nosacījumiem un aplūkot visus akcijas produktus iespējams šeit: dateks.lv/jaunumi/GeForce_RTX_BFVAnthem

Turpinājumā pastāstīšu nedaudz sīkāk par katru no GeForce RTX kartēm un izcelšu pāris konkrētus modeļus un iemeslus, kādēļ rekomendēju izvēlēties tieši tos.

GeForce RTX 2080 Ti

GeForce RTX 2080 Ti šobrīd ir jaudīgākā grafiskā karte, kura veiktspējā vidēji par 25-30 procentiem apsteidz iepriekšējās paaudzes (Pascal) flagmani GTX 1080 Ti (avots). Taisnības labad gan jāsaka, ka arī jaunās Turing videokartes cena ir pieaugusi proporcionāli ātrdarbībai un rakstāma četriem cipariem. Tomēr modernāka arhitektūra, GDDR6 atmiņa, reāllaika ray-tracing atbalsts, uzlabota energoefektivitāte un fakts, ka GTX 1080 Ti vairs nav pārdošanā atstāj tikai vienu izvēli par labu RTX 2080 Ti.

Kādam nolūkam tā piemērota?

Šī karte ir praktiski vienīgā izvēle tiem, kas vēlas spēlēt jaunākās datorspēles labākajos kvalitātes iestatījumos Ultra HD izšķirtspējā ar vismaz 60 kadriem sekundē, vai arī baudīt šīs spēles 1440p un 1080p izšķirtspējā uz augstas atsvaidzes (120/144/240 Hz) monitoriem.

Kuru no visām izvēlēties?

Tā kā šis ir top līmeņa produkts, tad praktiski visu NVIDIA partneru dzesēšanas risinājumi ir augstākajā līmenī. Tomēr tiem, kas mīl zemu temperatūras un trokšņa līmeni, iesaku izvairīties no Turbo kartēm kādas piedāvā ASUS un Gigabyte – vairumā situāciju viena neliela diametra ventilatora dēļ tās būs skaļas un ar neveselīgi augstām temperatūrām. Izņēmums, kurā blower dizaina kartes ir vienīgā izvēle – kompaktos mini-ITX korpusos, kuros gluži vienkārši citas var nederēt ierobežotās telpas dēļ. Šādu korpusu tilpums ir mazs un nelielais gaisa daudzums tajā ātri uzkarst, bet Turbo kartes caur savu slēgto “tuneli” to diezgan efektīvi spēj izvadīt no korpusa.

Labāko dzesēšanu un komforta līmeni nodrošinās Gigabyte AORUS, ASUS Strix un Dual, Ventus un Duke no MSI, kā arī Zotac AMP Edition. Arī citu ražotāju RTX 2080 Tī risinājumi ir gana kvalitatīvi un neliks vilties.

GeForce RTX 2080

GeForce RTX 2080 2019. gada janvārī iespējams iegādāties sākot no 760 eiro, kas ir pielīdzināma GTX 1080 Ti cenai, kad tās vēl bija pārdošanā. Neskatoties uz mazāku atmiņas apjomu, RTX 2080 ir par nepilniem 10 procentiem ātrāka kā vecās paaudzes spīdeklis GTX 1080 Ti (avots).

Kādam nolūkam tā piemērota?

Arī šī karte ir gana jaudīga spēlēšanai uz 4K monitora, tomēr vairumā jaunāko spēļu (AC: Origins, Monster Hunter World, Rise of the Tomb Raider u.c.) nāksies šo to atslēgt grafiskajos iestatījumos, lai iegūtu stabilus 60 FPS, taču priekš 1440p, 1080p un UltraWide monitoriem RTX 2080 jauda ir pietiekama.

Kuru no visām izvēlēties?

Kā jau iepriekš minēju, ASUS un Gigabyte Turbo, MSI AeroZotac un PNY Blower kartēm labāk ejam ar līkumu. Tā vietā MSI Ventus, Palit JetStream un Gigabyte WindForce būs kvalitatīvi modeļi par pieņemamu cenu. Ja nauda nav šķērslis un vēlies rūpnīcā virstaktētu karti ar pašu labāko dzesēšanu un RGB gaismiņām, tad izvēlies Palit GameRock, kas lieliski sevi pierādīja mūsu apskatā. Nedaudz dārgāk izmaksās populārās MSI Gaming X Trio, Zotac AMP Extreme, Gigabyte AORUS Xtreme un ASUS Strix OC.

GeForce RTX 2070

GeForce RTX 2070 pašlaik ir lētākās no jaunajām RTX kartēm (RTX 2060 tirdzniecībā nonāks vien 29. janvārī) un pēc savas veiktspējas ierindojas precīzi pa vidu starp GTX 1080 un GTX 1080 Ti. No visām RTX kartēm tieši 2070 kotējas visaugstāk cenas/veiktspējas ziņā – tās šobrīd var iegādāties par vidēji 600 eiro.

Kādam nolūkam tā piemērota?

Uz šīs kartes 4K izšķirtspējā brīvi var baudīt populārākās e-sporta spēles Counter-Strike: GO, League of Legends, Dota 2 utt., tomēr jaunākajiem grāvējiem tā būs par vāju, ja vien neesi gatavs samierināties ar vidējiem vai pat zemiem kvalitātes uzstādījumiem. Pie 1440p un jo īpaši 1080p izšķirtspējas monitora šī karte būs tieši laikā.

Kuru no visām izvēlēties?

Lai gan RTX 2070 ir pietiekami energoefektīvas kartes, tomēr 175W nav nemaz tik maz. Visas Turbo, Mini, Blower un Aero labāk atmetam uzreiz, tādēļ cenā līdz 600 eur paliek divi sakarīgi modeļi – Gigabyte WindForce un MSI Armor. Ja alkstam pēc maksimāla klusuma un nav pretenziju pret RGB – arī šeit GameRock karte no Palit būs visgudrākais pirkums, bet ja esi uzticīgs cita zīmola fans, tad starp Gaming Z no MSI, AMP Extreme no Zotac, AORUS no Gigabyte un ROG Strix no ASUS noteikti atradīsi savu favorītu.

Līdz 25. februārim pasūtot kādu no GeForce RTX grafiskajām kartēm, dāvanā saņemsi spēles Battlefield V un Anthem. Akcijas noteikumi: dateks.lv/jaunumi/GeForce_RTX_BFVAnthem

Dalīties ar rakstu: