NVIDIA GeForce RTX klēpjdatoru grafiskās kartes visticamāk prezentēs CES izstādes laikā 2019. gada janvārī

- - No Comments on NVIDIA GeForce RTX klēpjdatoru grafiskās kartes visticamāk prezentēs CES izstādes laikā 2019. gada janvārī

Lai gan NVIDIA pasauli ar pirmajām Turing arhitektūras GeForce RTX 2080 Ti un RTX 2080 grafiskajām kartēm iepazīstināja tikai pirms dažām nedēļām, portāla Wccftech rīcībā nonākusi informācija, ka NVIDIA aktīvi pielāgo savus 12 nanometru grafiskos čipus izmantošanai klēpjdatoros.

Pēc nopludinātā prezentācijas slaida var noprast, ka NVIDIA plāno piedāvāt sekojošas Turing arhitektūras grafiskās kartes:

  • GeForce RTX 2080 Max-Q*
  • GeForce RTX 2070
  • GeForce RTX 2070 Max-Q*
  • GeForce RTX 2060 Ti
  • GeForce RTX 2060
  • GeForce RTX 2050 Ti
  • GeForce RTX 2050

* Max-Q – versija ar zemākām kodola un atmiņas frekvencēm, un samazinātu izdalītā siltuma daudzumu (TDP), kas pielāgota izmantošanai kompaktos klēpjdatoru modeļos ar mazāku dzesēšanas kapacitāti.

Wccftech informācijas avots norāda, ka kartes visticamāk oficiāli tiks prezentētas 2019. gada janvārī, kas sakrīt ar laiku, kad Lasvegasā norisinās ikgadējā starptautiskā CES (Consumer Electronics Show) izstāde, kurā piedalās vadošie IT industrijas uzņēmumi, lai iepazīstinātu apmeklētājus ar modernākajām inovācijām un savu jaunāko produkciju.

Šobrīd ir skaidrs tas, ka patērētāji NVIDIA RTX grafiskos risinājumus pavisam noteikti sagaidīs arī klēpjdatoros, taču pašlaik nav mazākās informācijas par minēto grafisko karšu tehniskajiem parametriem un veiktspēju. Līdz ar to nākas secināt, ka mums visiem nāksies kādu laiciņu paciesties un turpināt iegādāties klēpjdatorus ar GeForce GTX 10-Series risinājumiem vēl kā minimums nākamos 3 mēnešus.

Dalīties ar rakstu: