Oppo Find X Lamborghini Edition – no nulles līdz simtam 35 minūtēs

- - No Comments on Oppo Find X Lamborghini Edition – no nulles līdz simtam 35 minūtēs

Viens no Āzijas lielākajiem viedtālruņu ražotājiem Oppo (Oppo Electronics Corp.), kurš gan Eiropā nav ieguvis tik lielu atpazīstams kā meitasuzņēmums OnePlus, šajā vasarā prezentēja Find X viedtālruni. Tas izpelnījās īpašu uzmanību dēļ displeja bez kaitinošā izgriezuma (notch) ar iespaidīgu (~87%) screen-to-body attiecību, ko kompānijai izdevās realizēt pateicoties inovatīvam kameras modulim, kurš mehāniski izbīdās palaižot kameras aplikāciju.

Taču viena no iespaidīgākajām Oppo Find X īpašībām, kura nemaz tik daudz netiek izcelta, ir SuperVOOC ātrās uzlādēs tehnoloģija, kura pieejama šī viedtālruņa Super Flash Edition un Lamborghini Edition modeļos. Ražotājs sola, ka SuperVOOC nodrošina līdz pat 50W (5V/10A) uzlādes jaudu, kam 3400 mAh ietilpīgo akumulatoru līdz 100% atzīmei jāspēj piebarot nieka 35 minūšu laikā.

Oppo Find X Lamborghini Edition

Portāla GSMArena.com rokās nesen nonāca Oppo Find X Lamborghini Edition un viņi pārliecinājās, ka ražotāja solījumi par akumulatora uzlādes laiku, atšķirībā no Latvijas politisko spēku pirmsvēlēšanu laikā piekoptās prakses, ir patiesi un reāli – akumulators 100% atzīmi sasniedza nepilnu 35 minūšu laikā.

Oppo Find X Lamborghini Edition uzlādes grafiks

Lai demonstrētu Oppo SuperVOOC pārākumu, portāls veica 30 minūšu uzlādes testus ne tikai Find X, bet arī citu ražotāju flagmaņiem ar līdzīgas ietilpības akumulatoru. Kamēr Find X Lamborghini Edition pusstundas laikā sasniedza 93% atzīmi, tā tuvākais sekotājs OnePlus 6 ar radniecīgo VOOC tehnoloģiju iespēja 60%, Xiaomi Mi 8 (Quick Charge 4.0+) – 44 procentus, Google Pixel 2 XL pa spēkam bija 35%, kamēr Apple iPhone XS Max veicās pavisam bēdīgi un tā akumulators 30 minūšu nespēja sasniegt pat 20% atzīmi.

Kā novēroja apskatnieki, nozīmīgs SuperVOOC tehnoloģijas pluss esot tāds, ka uzlādes ātrums paliek nemainīgs pat situācijā, kad viedtālruņa ekrāns ir ieslēgts un uz tā tiek pārlūkots internets vai atskaņots video.

Gribētos cerēt, ka arī nākamais OnePlus flagmanis atbalstīs kaut ko līdzīgu SuperVOOC. Taču kā būs patiesībā to noskaidrosim jau pavisam drīz – 30. oktobrī, kad tiks prezentēts jaunais OnePlus 6T.

Dalīties ar rakstu: