“Powered by ASUS” datori interneta veikalā Dateks.lv

- - No Comments on “Powered by ASUS” datori interneta veikalā Dateks.lv

Powered by ASUS

2016. gada oktobrī ASUS un Dateks.lv ir panākuši unikālu vienošanos par īpašas Gaming stacionāro datoru līnijas “Powered by ASUS” izveidi. Uzņēmumam ASUS kā vienam no lielākajiem mātesplašu, grafisko karšu un monitoru ražotājam ļoti rūp augsta produktu kvalitāte, funkcionalitāte, vizuālais noformējums, kā arī labs klientu atbalsta serviss. Tieši šo apsvērumu dēļ preču zīmes “Powered by ASUS” datorkomplektu ražošana un izplatīšana Latvijā ir uzticēta nevienam citam kā Dateks.lv. ASUS novērtē mūsu pieredzi, zināšanas, entuziasmu un rūpību, ar kādu tiek salikts ikviens no Dateks.lv klientu pasūtītajiem datorkomplektiem.

Arī mēs, Dateks.lv kolektīvs esam priecīgi un pagodināti par šāda sadarbības modeļa izveidi. Tas ir liels gods un reizē arī atbildība tikt izvēlētiem par ekskluzīvu ASUS komponenšu divīzijas partneri Latvijā. Gluži kā ASUS produktiem, tā arī Dateks.lv sniegtajiem pakalpojumiem un jo īpaši saliktajiem datoriem kvalitāte vienmēr ir bijusi un arī turpmāk būs prioritāte. “Powered by ASUS” datoros piedāvājam uzstādīt tikai ASUS mātes plates un grafiskās kartes, tāpēc esam droši un varam garantēt, ka, pateicoties izslavētajai un uz savas ādas pārbaudītajai ASUS produktu kvalitātes kontrolei, vajadzība pēc garantijas servisa apmeklēšanas ir samazināta līdz minimumam.

asus-perfect

Vairāk par ASUS

Uzņēmums ASUS, jeb pilnā nosaukumā ASUSTeK Computer Inc. ir viens no lielākajiem personālo datoru komplektējošo daļu ražotājiem pasaulē. Kompānija dibināta 1989. gadā Taivānā. Aizvadīto 2015. gadu uzņēmums noslēdza ar 472.4 miljardu ASV dolāru lielu apgrozījumu un 17 miljardu peļņu. ASUS tiek uzskatīts par lielāko sistēmplašu ražotāju pasaulē un vidēji katrā trešajā personālajā datorā darbojas tieši ASUS rūpnīcā izgatavota pamatplate.

ASUS tehnoloģijas

Tagad uzskaitīšu un sīkāk aprakstīšu dažas no ekskluzīvām, tikai ASUS laboratorijās atrodamām tehnoloģijām, kas ikvienu šīs kompānijas produktu padara īpašu.

    • Aura RGB – tā ir pavisam jauna tehnoloģija, kura ļauj mātesplatē un/vai grafiskajā kartē iebūvētās LED diodes izgaismot jebkurā varavīksnes krāsā visdažādākajos režīmos, tostarp likt gaismas diodēm mirgot un mainīt toņus mūzikas ritmā. Šī funkcija pieejama visām jaunākās paaudzes ASUS STRIX sērijas grafiskajām kartēm (Radeon RX un GeForce GTX 10-Series), kā arī mātesplatēm ar AURA marķējumu modeļa nosaukumā. Viss, kas nepieciešams – lejupielādēt un uzstādīt ASUS “Aura” programmatūru.

    • LANGuard – teju visās ASUS pamatplatēs tiek uzstādīts īpaši uzlabots tīkla adapteris, kas nodrošina līdz 2,5 reizēm augstāku aizsardzību pret statisko elektrību, kā arī pasargā elektroniskās komponentes no iespējas sabojāties negaisa laikā, jo ir daudz izturīgāks pret pārspriegumiem, kas zibens izlādes laikā var nonākt interneta kabeļu tīklā. Vairāk par LANGuard uzzini šeit.
    • SupremeFX – ekskluzīva audio skaņas sistēma, kas integrēta labākajās ASUS pamatplatēs. Pateicoties ALC1150 skaņas procesoram tiek nodrošināta maksimāli dzidrs un precīzs skanējums ar 115dB SNR rādītāju. Lai izslēgtu jebkādus traucējumus no citiem mātesplates elementiem, SupremeFX komponentes atrodas zem īpaša elektromagnētisko traucējumu ekranējuma (shield), savukārt tīra un stabila sprieguma padeve tiek nodrošināta ar atsevišķi izdalītu 5 voltu barošanas ķēdi.
    • TUF (The Ultimate Force) – īpaša sistēmplašu sērija, kas paredzēta kārtīgam darbam 24/7 režīmā un var tikt izmantota arī smagos klimatiskajos apstākļos – šīs plates ir apliecinājušas savas darbspējas telpā ar +55˚C temperatūru un 90% lielu relatīvo gaisa mitrumu. TUF produktu uzbūvē ir padomāts par visplašāko aizsardzību, tostarp pret putekļiem, pārkaršanu, pārspriegumu un elektromagnētiskajiem traucējumiem.

  • DirectCU III – patentēta dzesēšanas sistēma, kas par 30 procentiem samazina grafiskā kodola (GPU) temperatūru, pateicoties tiešai saskarei starp grafisko procesoru un DirectCU III siltuma novadīšanas caurulēm. Vairums ASUS grafiskās kartes ir aprīkotas ar 0dB ventilatoriem, kuri pilnībā apstājas, ja kodola temperatūra ir zemāka par 65˚C. Tas ļauj pārlūkot internetu vai skatīties YouTube video bez jebkāda trokšņa!
  • GPU Tweak II – tā ir ASUS izstrādāta programmatūra, ar kuras palīdzību iespējams novērot grafiskās kartes temperatūru un noslodzi, kā arī virstaktēt procesora kodolu un atmiņu, palielinot šo elementu darbības frekvenci, tādējādi iegūstot paaugstinātu skaitļošanas jaudu. Tāpat programma ļauj pielāgot ventilatoru rotācijas ātrumu profilus, atkarībā no sasniegtās temperatūras. Vēl aplikācijā ir iebūvēts arī Xsplit Gamecaster modulis, kas ļauj ierakstīt vai straumēt savu spēles gaitu tiešsaistē populārajos datorspēļu entuziastu portālos kā Twitch un YouTube Gaming., savukārt Gaming Booster rīks izslēdz nevajadzīgās Windows programmas un attīra atmiņu, lai maksimāla uzmanība un skaitļošanas resursi tiktu veltīti tikai labai spēles gaitai un maksimāli augstam kadru skaitam sekundē (FPS).

Pasūtīt kādu no “Powered by ASUS” gaming datoriem vai iepazīties ar sēriju un konfigurācijas iespējām var saitē datori.dateks.lv/powered-by-asus

Dalīties ar rakstu: