Dateks.lv – autorizēts GoPro produkcijas izplatītājs Latvijā!

- - No Comments on Dateks.lv – autorizēts GoPro produkcijas izplatītājs Latvijā!

Esam priecīgi paziņot, ka 2016. gada oktobrī Dateks.lv ir kļuvis par autorizētu GoPro produkcijas izplatītāju Latvijā. Šādu godu mūsu valstī izpelnījušies vien pāris interneta veikali, tāpēc varam būt lepni, ka pasaulē populārākais sporta un atpūtas kameru (action cam) un to aksesuāru ražotājs novērtē, uzticas un pilnvaro izplatīt savu produkciju tieši Dateks.lv interneta veikalam.

Autorizācija vispirms nozīmē to, ka pie mums ir iespējams iegādāties tikai caur oficiāliem kanāliem nākušu GoPro produkciju. Attiecīgi Dateks.lv interneta veikalā iegādātai GoPro produkcijai Jūs vienmēr saņemsiet garantiju, ka iegādātā prece ir oriģināla, autentiska, paredzēta tieši mūsu reģionam un tai tiks nodrošināts pilns atbalsta serviss visa garantijas perioda laikā. Otrkārt tas nozīmē labas cenas, plašu kameru un to piederumu sortimentu, un vienmēr pieejamus preču atlikumus vietējā noliktavā.

Pašreizējais GoPro produktu portfelis ir orientēts uz trim jaunākās HERO5 paaudzes sporta kamerām – HERO5 Black, HERO5 Session un HERO Session, par kuru funkcijām un to atšķirībām tad arī viegli un uzskatāmi iespējams iepazīties zemāk redzamajā tabulā.

Dalīties ar rakstu: