Jaunums – Kingston HyperX Predator SSD

- - No Comments on Jaunums – Kingston HyperX Predator SSD

2015. gada sākumā, CES izstādes laikā Kingston iepazīstināja pasauli ar HyperX Predator SSD diskiem, kas piedāvā ļoti iespaidīgus datu pārraides ātrumus līdz pat 1400 MB/s, izmantojot PCI-Express x4 kopni. Šajā nedēļā produkti jau oficiāli nonāca distribūcijas kanālos un sākot ar 26. martu tie ir nopērkami arī dateks.lv!

Jaunie Kingston HyperX Predator SSD datu pārraidei izmanto PCI-Express x4 kopni, taču diska savienojums ar iekārtu tiek nodrošināts caur moderno M.2 pieslēgvietu. Pašlaik Predator diski ir pieejami 240GB un 480GB variācijās, bet pavisam drīz gaidāms arī 960GB modelis. Patīkami, ka Kingston beidzot ir atbrīvojušies no nelaimīgā SandForce kontroliera un tagad izmanto Marvell 88SS9293 čipu. Diskos tiek izmantoti vairāki Toshiba A19 Toggle NAND atmiņas čipi, katrs 64GB apjomā, kā arī 1GB (2 x 512MB) Kingston DDR3-1600 operatīvā atmiņa (DRAM).

HyperX Predator SSD - HHHL

Tā kā M.2 pieslēgvieta ir visai jauna un pagaidām vēl nepopulāra, tad Kingston šo problēmu risinājuši, piedāvājot komplektu, kurā ietilpst PCI-Express X4 adapteris ar ligzdu M.2 izmēra diskam. Tas ļauj jaunos HyperX Predator SSD savietot ar jebkuru pamatplati, kurai pieejama brīva PCI-Express x4, x8 vai x16 ligzda. Šo paplašinājuma karti apzīmē ar burtiem HHHL (Half-Height, Half-Length) un par tās esamību komplektācijā liecina burts “H” preces koda beigās (SHPM2280P2H/480GB).

HyperX Predator modeļu saraksts

Jaunie diski piedāvā ļoti augstus datu pārraides ātrumus – 240GB disks spēj lasīt datus ar 1400 MB/s lielu ātrumu, bet ierakstīt ar 600 MB/s. Savukārt HyperX Predator 480GB modelis nodrošina tikpat lielu ātrumu nolasot datus, taču krietni raitāk tiek galā ar datu ierakstīšanu, veicot to ar ātrumu līdz 1000 MB/s. Minētie rādītāji sasniegti ar ATTO Disk Benchmark Tool programmatūru. Kingston visiem HyperX Predator SSD diskiem nodrošina 3 gadu garantiju. Atbilstoši JEDEC JESD219A normatīviem, kopējais ierakstīto datu apjoms 240GB modelim tiek garantēts 415 terabaitu apjomā, savukārt 480GB diskam – 882 TB.

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: