Samsung prezentē 2015. gada flagmaņus – Galaxy S6 un S6 Edge

- - No Comments on Samsung prezentē 2015. gada flagmaņus – Galaxy S6 un S6 Edge

Aizvadītajā nedēļas nogalē Spānijā, MWC (Mobile World Conference) konferences laikā Samsung sarīkoja grandiozu prezentāciju, kuras laikā atpazīstamais ražotājs pasaulei atrādīja savus jaunākos izstrādātos viedtālruņus, ar kuriem kompānija plāno dominēt industrijā visa 2015. gada garumā.

Samsung Galaxy S6 Edge

Atšķirībā no iepriekšējiem gadiem, Samsung šogad piedāvās nevis vienu, bet gan divus flagmaņus – Galaxy S6 un Galaxy S6 Edge, kurā tiek izmantots ieliekts displejs. Vai tam ir racionāls pielietojums, jeb tas ir tikai tehnoloģisks sasniegums, ar kuru palepoties citu ražotāju vidū, rādīs laiks. Patīkami, ka viedtālruņa rāmis veidots no metāla, kas vairs nerada tik plastmasīgu iespaidu, kā tas bija novērojams iepriekšējiem Galaxy S sērijas modeļiem. Pie vizuālā noformējuma daudz neuzkavēsimies, bet vairāk ielūkosimies tehniskajā specifikācijā.

Salīdzinot ar 2014. gada modeli, jaunās ierīces kļuvušas nedaudz slaidākas, taču uz tā rēķina cietusi iebūvētā akumulatora ietilpība – ja Galaxy S5 lepojās ar 2800 mAh lielu akumulatoru, tad S6 un S6 Edge ir uzstādītas attiecīgi 2550 un 2600 mAh baterijas.

Ekrāna izmēru Samsung saglabājuši iepriekšējā S5 modeļa līmenī un tā diagonāle ir tieši 5.1 colla. Taču būtiski ir paaugstināta Super AMOLED displeja izšķirtspēja – FullHD (1920 x 1080) vietā Galaxy S6 izmanto 1440p, jeb 2560 x 1440 punktu augstu izšķirtspēju.

Kā ierasts, uzstādīts arī jaudīgāks procesors, jeb SoC. Vēl dažas nedēļas pirms MWC prezentācijas Samsung sūdzējās par SnapDragon 810 procesora problēmām ar uzkaršanu, tādēļ arī jaunajos Galaxy S6 modeļos tas nav atrodams. Samsung savās Galaxy S6 ierīcēs uzstādījuši pašu būvēto Exynos 7420, ko sevī ietver jau labu laiku pieejamās Galaxy Note 4 ierīces.

Patīkami, ka palielināts arī operatīvās atmiņas apjoms, kas S6 modeļiem būs mērāms 3 gigabaitos. Tā īstenota LPDDR4 tehnoloģijā un darbojas ar 1600MHz frekvenci, nodrošinot mobilajām ierīcēm netipiski lielu datu caurlaidību (bandwidth) – 25.6 GB/s!

Arī bezvadu savienojumi ieguvuši nelielus atjauninājumus – Samsung Galaxy S6 piedāvā 6. kategorijas 4G, jeb LTE+ tīklu, divkāršojot maksimālo mobilo datu savienojuma ātrumu līdz 300Mbit/s. Ieviests arī BlueTooth 4.1 versijas atbalsts un bezvadu uzlādes opcija.

Jaunajos Galaxy S6 un S6 Edge modeļos iebūvētā aizmugurējā kamera saglabājusi to pašu izšķirtspēju (16MP), taču būtiski uzlabota kameras optiskā aparatūra. Jaunajos modeļos beidzot iekļauta arī pienācīga priekšēja kamera ar 5 megapikseļu izšķirtspēju, kas ir krietns uzlabojums, ja salīdzinām ar Galaxy S5 kameru, kuras izšķirtspēja mērāma vien 2 megapikseļu apjomā.

Abus 2015. gada Samsung Galaxy S6 modeļus būs iespējams iegādāties sākot ar 2015. gada 10. aprīli. Tie būs pieejami četros dažādos krāsu toņos ar iebūvēto atmiņu 32, 64 vai 128GB.

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: