Jaunums – Kingston HyperX Cloud II headset

- - No Comments on Jaunums – Kingston HyperX Cloud II headset

Viens no pasaulē lielākajiem RAM atmiņu un SSD disku ražotājiem Kingston jau pirms kāda laiciņa nolēma iesaistīties gaming perifērijas ražošanā. Pērnā gada viducī tika radītas HyperX Cloud austiņas, par kurām ir lasāmas ļoti pozitīvas atsauksmes, un arī mēs pērnā gada nogalē novērojām pastiprinātu interesi par šo produktu, kas rezultējās iztukšotās noliktavās.

2015. gada janvārī CES izstādes laikā Kingston prezentēja vēl pāris jaunumus savā HyperX līnijā – uz PCI-Express bāzētus Predator SSD diskus, Skyn peļu paliktņus, kā arī uzlabotās HyperX Cloud II austiņas ar mikrofonu, kuras sākot ar šodienu, 16. februāri ir nopērkamas pie mums.

Lai gan austiņu vizuālais noformējums un tehniskie raksturlielumi tikpat kā nav mainījušies, Kingston savā svaigākajā produktā ir ieviesuši pāris nozīmīgus jaunievedumus. Vispirms jau jāpiemin, ka šo austiņu vadā ir iestrādāta pults ar pogām skaļuma kontrolei – HyperX Cloud II iespējams atsevišķi regulēt gan austiņu, gan mikrofona skaļuma līmeni. Svarīgi, ka skaļuma kontroles vienībā ir iebūvēta arī skaņas karte ar DSP procesoru, kas uz šīm stereo (2.0) austiņām ļauj baudīt virtuālu 7.1 kanālu skanējumu.

Lielisks darbs ir paveikts tieši HyperX Cloud II mehānisko sastāvdaļu izstrādē – austiņas pirmkārt ir ļoti izturīgas, bet kas vēl svarīgāk – ergonomiskas, jo pat pēc vairāku stundu lietošanas nejutīsiet sāpes ausu apvidū. Kingston austiņu polsterējuma materiāls ir ar atmiņu, tāpēc tās nav īpaši jāienēsā – HyperX Cloud II pašas pielāgojas Jūsu ausu un galvas formām un “iegaumē” tās.

Jaunās Kingston HyperX Cloud II austiņas pieejamas 3 dažādos krāsojumos – sarkanā (red), melnā (gunmetal black) un rozā (pink), kas gan ir versija ar limitētu pieeju (Limited Edition) un pašlaik Latvijā nav nopērkama. Līdz 1. martam dateks.lv piedāvā iegādāties šīs austiņas par € 99,00.

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: