Tīklā nopludināta GeForce GTX 960 specifikācija un veiktspējas testi

- - No Comments on Tīklā nopludināta GeForce GTX 960 specifikācija un veiktspējas testi

Kādā Ķīnas interneta vietnē parādījusies informācija par gaidāmās NVIDIA 9. sērijas mainstream, jeb vidussegmenta videokartes GeForce GTX 960 tehniskajiem raksturlielumiem, kā arī pirmie veiktspējas testu rezultāti.

Pēc neoficiālās informācijas karte ir bāzēta uz GM206 mikroshēmas, kas darbojas ar 1228 MHz bāzes frekvenci. GTX 960 būs aprīkota ar  1024 CUDA skaitļošanas kodoliem, izdalītu 2GB GDDR5 video atmiņu ar 128-bit interfeisu, kuras efektīvā takts frekvence ir 7010 MHz un nodrošinās maksimālo datu caurlaidību 112 GB/s apmērā. Patīkami, ka karte pie slodzes karte patērēs vien 120W elektroenerģijas.

Kā liecina provizoriskie veiktspējas testi, tad GTX 960 ir vidēji par 6% jaudīgāka kā GTX 760, turklāt patērē par 30% mazāk strāvas (120W pret 170W). Ja salīdzinām rezultātus ar GTX 970 varējumu, tad “lielais brālis” ir par nepilnu trešdaļu (29,5%) ātrāks.

Lai gan šie dati nav oficiāli apstiprināti no NVIDIA puses, taču zinot, ka līdz kartes prezentācijai palikusi apaļa nedēļa, ir pamatotas cerības, ka noplūdusī informācija ir patiesa. Ja Ķīnas resurss nebūs melojis, tad skaidrs, ka pēc kartes pieprasījums būs liels – cena prognozējama tās pašas GTX 760 līmenī vai pat nedaudz zemāka, kā rezultātā augstākas veiktspējas un zemāka strāvas patēriņa dēļ NVIDIA GeForce GTX 960 viennozīmīgi kļūs par vienīgo pamatoto izvēli minētajā cenu kategorijā.

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: