Acer rudens sezonas portatīvo datoru piedāvājums

- - No Comments on Acer rudens sezonas portatīvo datoru piedāvājums

Ir pienācis septembris, kas vairumam no mums asociējas galvenokārt ar divām lietām – skolas gaitu uzsākšanu/atsākšanu, kā arī neizbēgamo rudens tuvošanos.

Šī mums bijusi diezgan karsta vasara. Viens no lielākajiem panākumiem ir ciešākas sadarbības uzsākšana ar visiem zināmo tehnikas ražotāju Acer. Tieši tas ir iemesls, kāpēc regulāri piedāvājam galvu reibinošus portatīvo datoru piedāvājumus saviem klientiem. Arī pašlaik esam vienojušies par īpašu akcijas cenu diviem Acer klēpjdatoriem – TravelMate P253 un Aspire V5-572. Tālāk pastāstīšu par katru modeli sīkāk.

Acer TravelMate galvenās priekšrocības pār mājas produktiem ir tā uzbūvē – datoram ir mitrumizturīga klaviatūra, kas krietni samazina risku iegūt nelabojamus datora bojājumus vai zaudēt datus, kas parasti ir neizbēgams iznākums pēc uz klaviatūras izgāztas kafijas krūzes vai alus kausa. Otrs lielais ieguvums ir tā matētais, gaismu neatstarojošais ekrāns. Šī īpašība ļauj datoru lietot arī brīvā dabā, jo informācija ekrānā būs labi saskatāma arī spožas saules gaismas apstākļos.

Mūsu piedāvātais TravelMate P253 produkts aprīkots ar divkodolu Intel Pentium B960 procesoru, ar tā 2.2 gigahercu takts frekvenci un 2 megabaitu kešatmiņu būs pietiekami, lai veiktu nepieciešamas darbības ar internetu, izklājlapām, datu bāzēm, prezentācijām, kā arī brīvos brīžos noskatītos kādu filmu vai izmantot programmas fotoattēlu apstrādei. 4GB operatīvā (RAM) atmiņa ļauj vienlaicīgi izmantot vairākas programmas un pārslēgties starp tām bez aizķeršanās. Ar 500GB ietilpīgo cieto disku būs gana, lai saglabātu tūkstošiem dokumentu, bilžu vai mūzikas failu. Datoram pieejami jau ierastie paplašinājuma porti – 3 USB ligzdas, SD/MMC/MS Pro/xD karšu lasītājs, DVD+/-RW diskiekārta, VGA, HDMI video izejas un divas 3.5mm audio ligzdas – austiņām un mikrofonam.

Acer TravelMate P253 cena ir fantastiski zema – tikai Ls 230.00! Turklāt šis modelis kvalificējas mūsu bezmaksas piegādei + dāvanā saņemsiet datorsomu! PĒRC ŠEIT.


Otrs karstais modelis mūsu katalogā ir Acer Aspire V5-572. Tas ir ļoti jaudīgs portatīvais dators, ko Acer inženieriem izdevies ietilpināt ļoti plānā korpusā – tā biezums ir nieka 21mm! Sava slaiduma dēļ arī datora svars ir netipisks 15.6″ modeļiem – tieši 2 kilogrami! Par spīti mazajam izmēram, V5-572 tehniskā specifikācija ir visnotaļ iespaidīga – Intel Core i5-3337U procesors, kas vienlaicīgi spēj apstrādāt līdz pat 4 datu plūsmām pateicoties Intel HyperThreading tehnoloģijai. Tā pamata frekvence ir 1.8GHz, kas patērē ļoti maz strāvas, nodrošinot ilgu akumulatora darbības laiku, bet smagāku darbību veikšanai Intel TurboBoost spēj palielināt veiktspēju līdz pat 2.7GHz! 6GB DDR3-1600 operatīvā atmiņa un 1TB ietilpīgs cietais disks pilnībā atbilst mūsdienu augstākajām prasībām.

Tomēr  viennozīmīgi par Aspire V5 sirdi un dvēseli var uzskatīt NVIDIA GeForce 750M videokarti ar 4GB(!) izdalītu GDDR3 video atmiņu. Šī karte bez īpašām grūtībām spēj tikt galā arī ar pašām svaigākājām datorspēlēm uz vidējiem līdz augstiem iestatījumiem. Splinter Cell: Blacklist, Metro: Last Light, GRID 2, Tomb Raider, Crysis 3  ir tikai daļa no spēlēm, kuras iespējams izbaudīt uz Aspire V5-572 visā krāšņumā. Šo sarakstu varētu turpināt bezgalīgi!

Ērtai datu uzglabāšanas un perifērijas ierīču pievienošanai pieejamas 2 x USB2.0 un viena USB3.0 pieslēgvieta, HDMI ports, kombinētā austiņu/mikrofona ligzda un SD fotokaršu lasītājs. Lai padarītu datoru pēc iespējas plānāku, šis modelis nav aprīkots ar  DVD lasītāju. 4 šūnu litija akumulators nodrošina nepārtrauktu datora darbību līdz pat 5 stundām!

Acer Aspire V5-572 pateicoties lieliskajai GeForce 750M videokarte viennozīmīgi ir izteikts tirgus līderis segmentā līdz 500 latiem. Tā cena šobrīd ir Ls 439.00, un arī šim datoram dāvinām somu un bezmaksas piegādi visā Latvijā! PĒRC ŠEIT.

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: