3 ziņas no interneta plašumiem #36

- - 1 Comment on 3 ziņas no interneta plašumiem #36

Publiskota Intel “Haswell” arhitektūras procesoru parametru un cenu lapa
Kompānija Intel, pārliecinošs līderis mikroprocesoru tirgus lauciņā jau šā gada jūnijā plāno piedāvāt savu svaigāko 4. Core sērijas 22nm centrālo procesoru partiju, kas plašāk pazīstama zem segvārda “Haswell“. Sekojot Intel Tik-Tak (Tick-Tock) attīstības gaitai, šī ir pavisam jauna mikroarhitektūra, kas īstenota uz tiem pašiem 22nm tranzistoriem, kas tika pielietoti arī iepriekšējās paaudzes (Ivy Bridge) modeļos. Kā jau ierasts, vispirms pieejami būs High-End, jeb Core i7 un Core i5 sērijas četrkodolu procesori, un tikai pēc kāda laiciņa parādīsies zem Core i3, Pentium un Celeron marķēti produkti.Izejot no attēlā redzamās informācijas, jaudīgākais no modeļiem būs Core i7-4770K, kas lepojas ar 3.5GHz takts frekvenci (līdz 3.9GHz ar TurboBoost palīdzību). Šim procesoram ir 8MB izdalīta kešatmiņa, 4 fiziskie kodoli, kas vienlaicīgi spēj apstrādāt 8 datu plūsmas. Pie lielākajiem jaunumiem jāmin Intel HD Graphics 4600, kas sola demonstrēt starp integrētajiem grafiskajiem risinājumiem vēl neredzētu veiktspēju. Pavisam pirmajā “metienā” Intel plāno piedāvāt trīs Core i7 tipa procesorus un piecas dažādas Core i5 variācijas.
Raksta avots: TechPowerUp.com

NVIDIA visticamāk “jaunās” 700. sērijas GeForce piedāvās jau šogad
Par spīti iepriekš minētajai informācijai, ka AMD un NVIDIA 2013. gadā nelaidīs klajā attiecīgi Radeon HD 8000. un GeForce 700. sērijas grafiskās kartes, vismaz otrie savas domas, šķiet, ir mainījuši. Uzreiz gan jāsaka, ka īsti nākamā paaudze tā nebūs, 700. sērijas kartes izmantos tos pašus Kepler arhitektūras GK110 (TITAN) un GK104 mikročipus, un šīs kartes nebūs nekas vairāk kā 600. sērijas Re-Brand. GeForce GTX780, ko NVIDIA iekšienē dēvē par TITAN LE būs nedaudz “apgraizīta” pašreizējās TITAN kartes versija, kam vajadzētu būt par aptuveni 30% ātrākai kā GTX680. Šīs kartes prezentācija gaidāma Jūnija pirmajā nedēļā Computex izstādē. Turpretī GTX770 būšot optimizēta GTX670 versija, kuras veiktspēja būšot 20-25% augstāka kā priekšgājējai. Tās starts paredzams jau visai drīz – maijā. Patiesi jauno Maxwell arhitektūru NVIDIA laidīs klajā vien 2014. gadā.
Avots: Fudzilla.com

Samsung Galaxy S4 viedtālrunis beidzot pieejams
Neliela informācija visiem Latvijā esošajiem Galaxy S4 tīkotājiem – Samsung sadarbībā ar lielākajiem mobilajiem operatoriem piedāvā iepriekšpieteikšanos uz moderno viedtālruni. Tie, kas būs veikuši pre-order, kā dāvanu saņems Flip Cover maciņu no Samsung. Vairāk informācijas Samsung.com.

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: