3 ziņas no interneta plašumiem #34

- - No Comments on 3 ziņas no interneta plašumiem #34

Tiek ratificēts jaunais SATA interfeiss
Tā kā modernākās SSD iekārtas jau tuvojas un pat sasniedz maksimāli iespējamo SATA III datu caurlaidības limitu (6Gb/s), pienācis pēdējais laiks, lai spertu nākamo soli un radītu vēl ātrāku interfeisu. Serial ATA International Organization, jeb SATA-IO publicējusi gaidāmās SATA Express tehnoloģijas specifikāciju. SATA Express izmantos PCI-Express kopnes sniegtās datu caurlaidības priekšrocības; tāpat mainīsies arī spraudņu un ligzdu uzbūve, kurā tiks izmantots SFF-8639 konektors, izslēdzot atpakaļsavietojamības iespējas ar vecākām SATA ierīcēm, kā tas bijis līdz šim. Lēšams, ka SATA Express tehnoloģija plašākai pieejamībai varētu parādīties jau tuvākā gada laikā, jo sākot ar 3. janvāri norit tās ratifikācijas process.
Avots: techpowerup.com

ASRock nesasniedz cerēto pārdošanas apjomu 2012. gadā
Viens no lielākajiem datora pamatplašu ražotājiem ASRock nācis klajā ar statistiku par 2012. gadu. Kompānijas vadība bija cerējusi 2012. gadā pārdot vismaz 9 miljonus sistēmplašu, kas būtu tieši par miljonu vairāk nekā 2011. gadā. Līdzīgi kā citām kompānijām (Asus, GigaByte) plānu izpildīt neizdevās – pērn pārdošanas apjoms sasniedza vien 7,5 miljonus vienību. Situāciju var izskaidrot ar to, ka pērn izlaistie Intel Ivy Bridge arhitektūras procesori izmanto to pašu LGA1155 platformu un ir saderīgi ar 6. sērijas mikroshēmu (chipset) sistēmplatēm (H61, H67, P67, Z68), tādējādi pieprasījums pēc 7. sērijas pamatplatēm bijis mazāks, kā plānots.
Avots: techpowerup.com

Samsung Galaxy S IV gaidāms jau maijā
Lai gan viedtālruņu etalons Samsung Galaxy S III, kas kopā ar Apple iPhone 5 dala pirmo pakāpienu uz slavas un pārdošanas apjomu pjedestāla, tirgū ir tikai nedaudz vairāk kā 6 mēnešus, kompānija jau domā par nākamās paaudzes modeļa – Samsung Galaxy S IV prezentāciju. Samsung Lībijas nodaļa savā facebook.com profilā publicējusi informāciju, ka jaunais spīdeklis būšot pieejams jau 2013. gada maija mēnesī. Tas ir visai ticami, jo arī iepriekšējie Galaxy S modeļi dienasgaismu sagaidīja tieši gada otrajā kvartālā (Q2). Par specifikāciju pagaidām klīst vien neoficiālas baumas, kurās figurē 5 collu liels displejs ar 1080p (FullHD) izšķirtspēju, kā arī Cortex-A15 procesors. Domājams to, kas “lācītim vēderā” noteikti noskaidrosim tuvāko mēnešu laikā.
Avots: gsmarena.com

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: