3 ziņas no interneta plašumiem #33

- - No Comments on 3 ziņas no interneta plašumiem #33

Microsoft ziņo: 85% Windows 8 lietotāju izvēlas lietot Desktop režīmu
Šīs nedēļas sākumā tika ziņots, ka mēneša laikā kopš Windows 8 operētājsistēmas debijas 26. oktobrī pārdoto licenču skaits sasniedzis 40 miljonus. Ar interesantu faktu klajā nākusi Microsoft mārketinga direktore Tami Reller, atzīstot faktu, ka 85% jaunā Windows 8 lietotāji jau pirmajā dienā izvēlas pārslēgties uz pierasto Desktop režīmu, vienlaikus atspēkojot, ka liela daļa no šiem lietotājiem tomēr saskata un izmanto arī šādas tādas priekšrocības, ko sniedzot jaunais Metro UI interfeiss. Tāpat Microsoft pārstāve atzīst, ka darbs, kas ieguldīts lai operētājsistēmu pielāgotu planšetdatoriem esot apjomīgākais, kas veikts kopš Windows 95 izstrādes. Pilns raksts lasāms tomshardware.com.

AMD strādā pie Radeon SSD disku izstrādes
Visiem zināmais mikroprocesoru un grafisko adapteru ražotājs AMD, kam šobrīd ar biznesu neklājas viegli, gatavojas piedāvāt SSD diskus zem sava Radeon vārda. Tas gan nav nekāds brīnums, jo jau aptuveni gadu tirgū pieejamas AMD operatīvās atmiņas, kuras gan ražo kompānija Patriot, kas, visticamāk, varētu būt arī SSD disku faktiskais radītājs. Šādu disku izveide plānota, lai cilvēkiem piedāvātu tieši AMD datorkomplektiem optimizētas komponentes, kuras varētu ērti virstaktēt, izmantojot AMD OverDrive programmatūru. Pagaidām gan šīs ir tikai baumas, tāpēc trūkst jebkādu datu par atmiņas ierīču specifikāciju vai gaidāmo laiku, kad tās parādīsies tirgū. Materiāls no tomshardware.com arhīva.

Sapphire prezentē Vapor-X procesoru dzesētāju
Sapphire ir kompānija, kas specializējusies galvenokārt uz AMD Radeon grafisko karšu ražošanu, bet pēdējā laikā kompānija paplašina savu lauciņu, piedāvājot dažādas pamatplates un mazformāta datorkomplektus. Tagad klāsts papildināts ar procesora dzesētājiem. Pirmais un pagaidām vienīgais produkts šajā kategorijā ir Vapor-X Universal CPU Cooler. Vārds Vapor-X jau pazīstams videokaršu lauciņā, jo tā dēvē arī Sapphire grafisko karšu dzesēšanas sistēmu. Tas aprīkots ar diviem 120mm ventilatoriem, četrām siltumcaurulēm ar 7mm lielu diametru. Dzesētāja svars ir visai iespaidīgs – 925 grami. Tas ir savietojams ar jaunāko ligzdu (Intel LGA2011, 1155/1156, 775, AMD AM3 un AM3+) procesoriem, kuru izdalītais siltuma apjoms (TDP) nepārsniedz 200W. Dzesētāja cena ASV solās būt ne augstāka kā 80 dolāri. Avots: techpowerup.com.

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: