3 ziņas no interneta plašumiem #32

- - No Comments on 3 ziņas no interneta plašumiem #32

Pārdošanā nonācis 29 collu Dell UltraSharp U2913WM monitors
Sekojot LG piemēram, viens no pasaules top3 portatīvo datoru ražotājiem, kompānija Dell radījusi iespaidīgu 29 collu monitoru. Tas ir U2913WM no mums jau labi pazīstamās un sevi pierādījušās UltraSharp sērijas. Kas šim modelim interesants – pirmkārt jau ekrāna malu attiecība, kas nav ierastā 16:9, bet gan 21:9 (2560×1080 pikseļi). U2913WM aprīkots ar šīs sērijas modeļiem ierasto LED IPS matricu, kuras aizkaves laiks ir tikai 5ms. Tā pieslēgšanai pie datora iespējams izmantot jebkuru no 4 populārākajiem interfeisiem (VGA/DVI/HDMI/DisplayPort), bet ērtākai perifērijas ierīču pievienošanai uz monitora atrodamas arī divas USB 3.0 pieslēgvietas. Dell U2913WM funkciju klāsts ir palicis tikpat plašs, kā mazākajiem brāļiem, jo iespējams regulēt augstumu, rotēt ekrānu sev nepieciešamā stāvoklī, un arī pielāgot tā leņķi attiecīgi darba vietai. Pašlaik šis produkts nopērkams tikai Austrālijā, kur tā cena sastāda aptuveni 700 ASV dolāru. Domājams, ka mūsu platuma grādos šis monitors varētu parādīties līdz gada beigām, bet par tā potenciālo cenu varam tikai minēt. Avots: techpowerup.com.

Plašs Apple iPad 4 apskats
Viens no lielākajiem mobilo ierīču apskatniekiem, portāls gsmarena.com publicējis plašu un analītisku tehnoloģiju milža Apple jaunākā planšetdatora iPad 4 testu. Tajā aplūkots ierīces vizuālais izpildījums, korpusa un displeja kvalitāte, planšetes veiktspēja, kā arī operētājsistēmas un tās programmatūras jaunumi un īpašības. Pie lielākajiem plusiem salīdzinot ar 3. paaudzes iPad minēts jaudīgāks procesors (CPU), 1.2 megapikseļu priekšējā kamera ar HD video ieraksta opciju un Lighting ports. Par lielākajiem mīnusiem tiek uzskatīts stereo skaļruņu un atmiņas kartes ligzdas trūkums, kā arī ekrāna redzamības apstākļi saules gaismā. Kopš šodienas Apple iPad 4 ir nopērkams arī pie mums! Pilns apskats un verdikts aplūkojams portālā gsmarena.com.

Kingston uzsāk V300 sērijas SSD disku tirdzniecību
Sākot ar šodienu, 15. novembri visā pasaulē un arī pie mums nopērkami nākamās paaudzes Kingston SSDNow V300 sērijas SSD diski. Uz doto brīdi prezentēti 3 apjomu modeļi – 60GB, 120GB un 240GB. Diskos darbojas Kingston un LSI kopīgi pilnveidots SandForce SF-2281 kontrolieris, bet dati tiek uzglabāti modernākajos 19 nanometru NAND atmiņas čipos. Šī kombinācija nodrošina vēl zemāku strāvas patēriņu, kā priekšgājēji no V100 un V200 sērijas. Patīkami, ka tā cena būtiski neatšķiras no V200+ diskiem un arī garantijas termiņš saglabāts iepriekšējais – 3 gadi. Jau kopš šodienas V300 sērijas diski ir nopērkami pie mums, turklāt 120GB modelim esam sarūpējuši ļoti pievilcīgu cenu – 62 lati. Izmantots techpowerup.com materiāls.

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: