Akcijas Acer Aspire V3-571 apskats

- - 4 Comments on Akcijas Acer Aspire V3-571 apskats

Kopš šīs nedēļas mūsu piedāvājumā parādījies jauns akcijas portatīvais dators – Acer Aspire V3-571 par lielisku cenu – 519 latiem! Datoram ir Intel četrkodolu Ivy Bridge arhitektūras Core i7-3630QM procesors ar 6MB lielu kešatmiņu un ļoti jaudīga NVIDIA GeForce GT640M grafiskā karte ar 2GB atmiņu. Centrālais procesors darbojas ar 2.4GHz takts frekvenci, bet pateicoties TurboBoost tehnoloģijai tas pēc nepieciešamības spēj paaugstināt to līdz pat 3.4GHz atzīmei.

Lai iegūtu vairāk informācijas, veicām nelielu produkta veiktspējas apskatu, kurā pārbaudījām, vai testu rezultāti, kas atrodami internetā atbilst patiesībai. Uz datora uzstādījām Windows 7 64 bitu operētājsistēmu. Ar draiveru uzstādīšanu tikt galā iespējams ļoti viegli un ērti, jo Acer ir viena no retajām kompānijām, kas joprojām savu produktu komplektāciju nodrošina ar resursu CD, kurā atrodami konkrētā modeļa draiveri.

Pēc OS un draiveru veiksmīgas instalācijas, veicām Windows Experience Index testu, lai pārbaudītu kā Aspire V3-571 veiktspēju novērtē Windows. Lūk rezultāts:

Uzreiz jāpiebilst, ka testa kopējais rezultāts tiek noteikts pēc zemākā punkta, kas šajā gadījumā ir veiktspēja Windows Aero grafiskajā vidē. Salīdzinoši zemais novērtējums izskaidrojams ar to, ka uz datora ir ne tikai GeForce GT640M grafiskā karte, bet arī i7 procesorā esošais Intel HD Graphics 4000 grafiskais kodols, un tieši tas tiek izmantots Windows Aero vidē, lai taupītu elektroenerģiju, nodrošinot ilgstošāku  akumulatora darbības laiku. Tā ir viena no veiksmīgākajām kombinācijām un jaunievedumiem no Intel puses, jo intensīvu 3D spēļu un aplikāciju attēlošanai dators spēj pārslēgties no integrētās kartes uz GeForce grafisko adapteri. Tieši GT640M varējums arī redzams pie Gaming graphics veiktspējas, kur rezultāts ir ievērojamie 6.9 punkti.

Nākamais, ar ko pamocījām datoru bija 3DMark 11 – plaši atpazīstams grafiskā un centrālā procesora tests. Testa rezultāts atbilst arī tīmeklī pieejamai informācijai par līdzvērtīgas konfigurācijas sitēmām – kopsummā 1848 punkti.

Tomēr kam gan šie skaitļi ir derīgi, ja svarīgākais ir šī datora veiktspēja 3D spēlēs… Tieši šī iemesla dēļ uz datora uzstādījām 2 svaigas un resursu prasīgas datorspēles – Need for Speed Most Wanted 2012, kā arī Medal of Honor: Warfighter.

Rezultāti diezgan patīkami pārsteidza. Need for Speed bija spēlējams uz pašiem augstākajiem iestatījumiem, nodrošinot stabilus 30+ FPS, jeb kadrus sekundē. Iestatot spēli uz Medium, jeb vidējiem kvalitātes rādītājiem – vidējais kadru skaits sekundē bija 50, bet ne reizi šis skaitlis nenokritās zem 40 FPS. Zemāk neliels demonstrācijas video uz augstākajiem iestatījumiem:

Acer Aspire V3-571 veiktspēja vēl vairāk pārsteidza spēlē Medal of Honor: Warfigter, kas tapusi uz tā paša Frostbite 2 spēles dzinēja, uz kura veidota Battlefield 3. Bijām rēķinājušies, ka ar šo spēli, labākajā gadījumā, dators varētu tikt galā uz vidējiem vai zemiem iestatījumiem, tomēr procesora un grafiskās kartes veiktspēja nedaudz pārsteidza – iestatot grafiskos uzstādījumus uz  High, jeb augstiem – spēle bija spēlējama ar diezgan stabiliem 30 FPS. Jāatzīst gan, ka pie intensīvākām demolition & destruction tipa ainām kadru skaits mēdza nokristies līdz 25 kadriem. Toties iestatot spēli uz Medium, kvalitāte principā netiek zaudēta, bet vidējais FPS rate ir jau tuvu 40 kadriem. Zemāk demonstrācijas video ar iestatījumiem – High:

Nobeigumā varam teikt, ka ierīce jaudas ziņā mūs patīkami pārsteidza. Par spīti tam, ka komponentes ir jaudīgas, ar ierīces pārkaršanu problēmas nenovērojām – pats korpuss ir diezgan vēss, jo karstais gaiss ļoti optimāli tiek izvadīts pa tam atvēlēto spraugu ierīces kreisajā pusē. Vienīgais mīnuss visiem V3-571 sērijas datoriem varētu būt glancētā korpusa augšpuse – pieskaroties tai, paliek diezgan labi redzami pirkstu nospiedumi.

Lai iegādātos Acer Aspire V3-571 portatīvo datoru, veic pasūtījumu internetā, vai zvani – 67275758 vai 26117175 (mob.) un jautā klientu menedžerim.

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: