3 ziņas no interneta plašumiem #31

- - 11 Comments on 3 ziņas no interneta plašumiem #31

Publiskoti pirmie AMD Vishera arhitektūras procesoru veiktspējas testi
Tehnoloģiju portāls anandtech.com veicis visnotaļ plašus testus ar gaidāmās AMD Desktop sērijas procesoru modeļiem, kas plašāk pazīstami zem segvārda Vishera. Materiāls piedāvā apskatīt visu 4 sākotnēji pieejamo modeļu (FX-4300, FX-6300, FX-8320, FX-8350) varējumu salīdzinot ar aktuālajiem Intel produktiem. Ticiet vai nē, bet jaudīgākais no Vishera arhitektūras modeļiem, FX-8350 (4.0GHz, 8 kodoli un 8MB kešatmiņa) tādos testos kā failu kompresija (7zip) un video transkodēšana (x264 HD) spēj sastādīt pienācīgu konkurenci Intel etalonam – i7-3770K. Par lielāko AMD procesoru mīnusu, kā ierasts, jāmin augstais strāvas patēriņš, kas pie slodzes esot teju divas reizes augstāks kā Intel Ivy Bridge arhitektūras modeļiem. Tukšgaitā (idle) rezultāti nav tik sāpīgi, bet tik un tā AMD patērēs vidēji par 20% vairāk elektroenerģijas. Ar plašākiem testa rezultātiem iepazīties iespējams portālā anandtech.com.

Microsoft iepazīstina ar Windows 8 paredzēto Skype versiju
Īpašajā versijā lielākās izmaiņas, līdzīgi kā pašā Windows 8 operētājsistēmā, gaidāmas tieši grafiskās vides noformējumā. Jaunā versija radīta, lai saziņa būtu krietni vienkāršāka, ātrāka un ērtāka. Skype versija, kas darbosies vien uz Windows 8 operētājsistēmas, līdzīgi kā pati Windows 8, būs pieejama sākot no 2012. gada 26. oktobra un to lejupielādēt varēs no Windows programmatūras veikaliņa (Windows Store). Izmantots techpowerup.com materiāls.

 Displejus ar 4K izšķirtspēju turklāt dēvēs par Ultra HD
Biedrība The Consumer Electronics Association (CEA) izplatījusi paziņojumu, ka LCD paneļus ar vismaz 8 miljoniem aktīvo pikseļu, jeb izšķirtspēju, kas vienāda vai augstāka ar 3840 x 2160 pikseļiem, turpmāk oficiāli jādēvē par Ultra HD. Kā atzīst asociācijas prezidents, jaunais termins ļaus patērētājiem vieglāk meklēt un atrast produktus, kas atbilst viņu vēlmēm. Pagaidām gan nav skaidrs, kādu informāciju uz produktiem norādīs ražotāji, lai nebūtu līdzīgi, kā ar daudzjaiem HD atvasinājumiem – Full HD, HD Ready, 1080p, 1080i, 768p, 720p un citiem, kas nereti apmulsina klientu. Uz doto brīdi šāda tipa televizorus ar 4K izšķirtspēju jau piedāvā kompānija Sony. Raksta tapšanai izmantota tomshardware.com sniegtā informācija.

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: