3 ziņas no interneta plašumiem #29

- - 1 Comment on 3 ziņas no interneta plašumiem #29

Ar ASRock pamatplati uzstādīts jauns i7-3770K procesora virstaktēšanas rekords

Virstaktēšanas leģenda Niks Šihs (Nick Shih) sasniedzis līdz šim augstāko validēto Intel Core i7-3770K procesora takts frekvenci – 7.136GHz. Interesants ir fakts, ka izmantota ASRock Z77 OC Formula pamatplate, jo līdz šim un joprojām daudzi vīpsnā izdzirdot šīs firmas nosaukumu saistībā ar virstaktēšanas potenciālu un darbības stabilitāti. Jāpiebilst, ka tieši pats Niks kopā ar ASRock inženieriem ir radījis konkrētās plates tehnoloģisko rasējumu, tāpēc ir ļoti laimīgs, ka tieši ar šo plati viņam izdevies sasniegt pirmo pozīciju HWBOT OC datubāzē. Jāpiebilst gan tāds svarīgs „sīkums”, ka ar šādu frekvenci procesors ir darboties spējīgs tikai, kad aktīvs ir viens kodols, līdz ar to veiktspēja noteikti nav lielāka kā ar visiem 4 kodoliem pie standarta 3.4GHz frekvences. Saite uz rakstu: techpowerup.com.

Apple plāno nomainīt mikroprocesoru (CPU) piegādātāju

Katru dienu nākas dzirdēt daudz un dažādu jaunumu un baumu par Apple un Samsung savstarpējo cīņu un “mērīšanos”. Daļa no Jums noteikti nav informēta, ka Apple centrālos procesorus (CPU) savām iPad un iPhone ierīcēm piegādā tieši kompānijas sīvākais sāncensis – Samsung. Lai nespļautu rokā, no kuras pašiem jāēd, atbildīgās Apple amatpersonas apsver iespēju pārtraukt sadarbību ar Samsung un procesorus iepirkt no plaši pazīstamās pusvadītāju rūpnīcas TSMC. Apple to skaidro ar Samsung nespēju piegādāt vajadzīgo skaitu mikroshēmu – kompānijas statistiķi lēš, ka līdz gada beigām varētu tikt pārdoti aptuveni 149 miljoni iPhone iekārtu un gandrīz 60 miljoni iPad planšetdatoru, bet ar šāda apjoma nodrošināšanu Samsung ražotnes varētu „buksēt”. Izmantots tomshardware.com materiāls.

Tīklā noplūdis dokuments ar informāciju par AMD Radeon HD8000 grafiskajām kartēm

AMD, lai sastādītu konkurenci NVIDIA, ne tikai samazina HD7000 sērijas videokaršu cenas, bet jau gatavo nākamās paaudzes, jeb Radeon HD8000 grafiskās kartes. Tās solās būt ievērojami jaudīgākas, tai pat laikā maksāšot vidēji 20% lētāk, kā konkurējošie iepriekšējās paaudzes (HD7000) modeļi. Jaunie Oland arhitektūras grafiskie adapteri izmantos tos pašus 28nm tranzistorus, toties par 27% tiks palielināts kodola izmērs, nodrošinot par 0,6 miljardiem lielāku pusvadītāju skaitu. Dokumentā salīdzināti 2 modeļi: HD7850 pret gaidāmo HD8850, kā arī HD7870 ar HD8870. Abām kartēm par ¼ daļu uzlabojusies atmiņas caurlaidība, bet skaitļošanas veiktspējas pieaugums ir vidēji par 70% augstāks. Šobrīd gan nav absolūti nekādas informācijas par laiku, kurā šīs kartes varētu parādīties tirdzniecībā. Atliek cerēt, ka cenas patiešām būs norādītajā līmenī, no kā ieguvējiem vajadzētu būt gala lietotājiem. Vairāk informācijas un pilna specifikācija pieejama tomshardware.com.

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: