3 ziņas no interneta plašumiem #28

- - 1 Comment on 3 ziņas no interneta plašumiem #28

Intel jau 2014. gadā piedāvāšot uzlādēt ierīces bez vadiem

Pirmie bezvadu uzlādes (wireless charging) tehnoloģijas prototipi varētu parādīties jau 2013. gada sākumā, bet plašākai auditorijai komerciāli produkti kļūtu pieejami aptuveni gadu vēlāk. Šobrīd informācija par tehnoloģiju, kas slēpjas zem šī risinājuma, ir skopa. Zināms vien tas, ka izstrādē piedalās arī kompānija IDT (Integrated Device Technology). Intel inženieris Dens Snejders (Dan Snyder) nedaudz paskaidrojis, kā tehnoloģijas iespējas varētu tikt pielietotas dzīvē: „Ja Jums ir nosēdies tālruņa akumulators, Jūs to (tālruni) novietojat dažu centimetru attālumā no sava portatīvā datora un ieslēdzat WCT (Wireless Charging Technology). Jau pēc nepilnas stundas jūsu tālrunī ir pietiekami daudz enerģijas, lai tas izturētu līdz vakaram. Nav vajadzīgi ne kabeļi, ne strāvas adapteri!”. Raksta avots: tomshardware.com.

Samsung Galaxy Camera un Note II pircējiem – 50GB vietas datu glabāšanai uz DropBox

Neskatoties uz kompānijas pēdējām neveiksmēm tiesas procesos ar Apple, Samsung joprojām rod iespējas kā likt lietotājiem izvēlēties tieši viņu produktus. Nesen kompānija noslēgusi sadarbības līgumu ar failu uzglabāšanas servisu DropBox, un katram Galaxy Camera un Galaxy Note II pircējam tiks piedāvāta bezmaksas 50GB mākoņkrātuve datu uzglabāšanai. Pie ierīces pirmās ieslēgšanas tā pavaicās, vai uzstādīt sinhronizāciju ar DropBox servisu, lai katrs pievienotais fotoattēls vai videoklips automātiski tiks augšuplādēts „mākonī”, nodrošinot salīdzinoši drošu vietu datu rezerves kopijām, kā arī iespēju piekļūt tiem no citām ierīcēm. Ar plašāku informāciju piedāvā iepazīties portāls tomshardware.com.

Intel 22nm Haswell arhitektūras procesoriem sprieguma kontrolieris būs integrēts

Ivy Bridge arhitektūras pēctecis Haswell, kura debija paredzēta 2013. gadā, būs ar integrētu sprieguma kontrolieri. Tādējādi tikšot samazināts nepieciešamo komponenšu skaits, kā arī varētu samazināties ražošanas izmaksas. Uz doto brīdi gan nav zināms vai šis jaunums nāks par labu virstaktētājiem, vai tieši pretēji. Skaidrs ir tas, ka iespējas eksperimentēt būs krietni mazākas – līdz šim sprieguma kontrolēšanas mikroshēmas atradās uz sistēmplatēm, kur veikt uzlabojumus bija iespējams katram, kas kaut ko saprot no elektronikas. Uz Haswell to, visticamāk, būs nereāli izdarīt, jo centrālā procesora kontrolieris noteikti nebūs redzams bez mikroskopa palīdzības. Vairāk par jaunumu – fudzilla.com.

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: