3 ziņas no interneta plašumiem #27

- - No Comments on 3 ziņas no interneta plašumiem #27

Publiskotas pirmās detaļas par AMD „Vishera” FX procesoriem

Tīklā nopludinātais AMD prezentācijas materiāls atklāj informāciju par 3 gaidāmajiem AMD Piledriver arhitektūras procesoru modeļiem – četrkodolu FX-4320, seškodolu FX-6300 un astoņkodolu FX-8350. Pirmie divi pie slodzes patērēs līdz 95W elektroenerģijas, to takts frekvences būs iespaidīgas – attiecīgi 4.0GHz 4-kodolu modelim un 3.5GHz 6-kodolu procesoram. Jaudīgākais modelis FX-8350 patērēs līdz 125W jaudas, arī tam, līdzīgi kā četru kodolu modelim, būs 4.0GHz frekvence. Tāpat zināms, ka nevienam no tiem nebūs integrēta grafiskā procesora. Paliek tikai 4 noslēpumi – kešatmiņas (cache) apjoms, cena, datums, sākot no kura tie būs pieejami pircējiem, kā arī pats galvenais – vai un kā tie spēs konkurēt ar Intel Ivy Bridge lolojumiem. Ar prezentācijas materiālu plašāk iepazīsties piedāvā tomshardware.com.

PowerColor izziņo HD7990 Devil13 videokartes

Pēc ilga klusuma arī AMD grafisko karšu augšgalā ledus ir sakustējies. Plaši pazīstamais videokaršu ražotājs PowerColor kā pirmais īstenojis divu Radeon HD7970 grafisko kodolu uzmontēšanu uz vienas iespiedplates (PCB), nokristījot šo modeli par Devil13 HD7990. Kopā PowerColor piedāvās divu veidu šīs sērijas kartes, vienu ar standarta takts frekvenci – 925MHz, otra būs rūpnīcā virstaktēta (Factory OC) līdz vienam gigahercam, jeb 1000MHz. Lai kartei piegādātu nepieciešamo spriegumu, vajadzēs trīs 8-pin PEG barošanas kabeļus. Nojaušams, ka HD7990 kopējais strāvas patēriņš varētu svārstīties ap 525W. NVidia noteikti par to var tikai pasmieties – viņu divkodolu GTX690 karte pie slodzes patērē līdz 300W strāvas, turklāt „uz papīra” nodrošina pat augstāku veiktspēju kā HD7990. Par PowerColor Devil13 HD7990 vairāk stāsta portāls anadtech.com.

No Adidas apaviem varēs nolasīt twitter ziņas

Nule kā aizvadītas 30. vasaras Olimpiskās spēles, kuru laikā sociālajā tīklā Twitter nosūtīti vairāk kā 150 miljoni ierakstu, kas saistīti tieši ar šo notikumu. Tādējādi 2012. gada Londonas spēles kļuvušas par visu laiku aktīvāko tematu Twitter vēsturē. Lai šo notikumu atzīmētu, kompānija Adidas kopā ar britu dizaineri Nash Money izveidojuši unikālus, pasaulē vissociālākos apavus. Tajos integrēts izgaismots 2 rindu LCD displejs, kurā lasāmi Twitter sekotāju ziņojumi. Ar nožēlu gan jāatzīst, ka masveida produkcijā šie apavi, visticamāk, nenonāks. Aplūkot apavu attēlus un video var tomshardware.com rakstā.

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: