3 ziņas no interneta plašumiem #26

- - No Comments on 3 ziņas no interneta plašumiem #26

Microsoft pēc 25 gadiem izlemj mainīt firmas logotipu

Lai pirms Windows 8 iznākšanas atsvaidzinātu savu imidžu, Microsoft nolēmuši kaut ko mainīt savā 25 gadus vecajā firmas zīmē, prezentējot jaunu logotipu. Šis esot labākais laiks šādām darbībām, jo kompānijai nākamais gads solās būt īpaši aktīvs. Tajā plānota Windows 8 operētājsistēmas, Windows Phone 8 viedtālruņu,  Surface planšetdatora, Xbox 720 spēļu konsoles un jaunās Microsoft Office versijas nodošana gala lietotāju rokās. Daļa komentētāju jau pajokojuši, ka logo bez noapaļotām kontūrām ir ar domu, lai izvairītos no iespējamās tiesvedības ar Apple. Jauno logotipu un tā prezentācijas video piedāvā portāls tomshardware.com.

Nvidia lapā pieejama informācija par GTX 660 (bez Ti) videokarti

Publiskotā informācija gan attiecas uz OEM versiju, tomēr domājams, ka arī Retail produkta tehniskie raksturlielumi varētu būt tādi paši. Atšķirībā no GTX660 Ti versijas, „plikā” GTX660 karte būs ar mazāku atmiņas apjomu (1.5GB pret 2GB), kā arī tās frekvence būs 5.8Gb/s atšķirība no Ti versijas 6.008Gb/s. Tāpat zemāka ir arī grafiskā kodola (GPU) frekvence un CUDA kodolu skaits (1156). Vēl zināms, ka kartei nepieciešams tikai viens 12V PCI-E barošanas pievads, kā arī pie slodzes tā patērēšot līdz 130W enerģijas. Plašāka informācija tomshardware.com.

Iznācis Counter-Strike: Global Offensive

Patīkamus jaunumus visiem Counter-Strike frančīzes cienītājiem sarūpējusi kompānija Valve, kas laidusi klajā jauno lolojumu CS:GO. Spēle jau kopš gada sākuma bija slēgtā BETA testēšanas režīmā, bet šobrīd darbs tie tās ir pabeigts un to jau var iegādāties visiem zināmajā virtuālajā veikalā Steam. Spēles cena ir 15 dolāri ASV iedzīvotājiem, eiropiešiem tā izmaksās 11 eiro. Interesenti var aplūkot infografiku, kurā redzama BETA testēšanas statistika. Kopā piedalījušies nedaudz vairāk kā 310 tūkstoši lietotāju, izspēlēti vairāk kā 24 miljoni raundu. Bail domāt, ar cik cipariem būtu jāraksta spēlētāju un izspēlēto raundu skaits Counter-Strike 1.6 statistikā. Pilns raksts portālā tomshardware.com.

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: