3 ziņas no interneta plašumiem #24

- - No Comments on 3 ziņas no interneta plašumiem #24

Microsoft apgalvo, ka Outlook drošība būs labāka kā Gmail

Kāds no Microsoft pārstāvjiem apgalvo, ka kompānijas radītais e-pasta klients Outlook būšot ievērojami drošāks kā konkurenta Google produkts Gmail. Tas tikšot panākts, pieprasot klientiem izvēlēties sarežģītākas paroles un pat vienreizlietojamus kodus. Kā zināms – Gmail nodrošina 2 verifikācijas metodes: pirmā – ievadot lietotājvārdu un paroli, otrā – kad pēc paroles ievades vajadzīgs arī īpašs kods, kas tiek izsūtīts uz lietotāja tālruni. Šis kods mainās reizi 30 dienās. Microsoft plāno nedaudz palabot šo stratēģiju, vispār nejautājot klientam paroli, bet pie katras pieteikšanās reizes uz tālruni izsūtīt unikālu simbolu virkni, kas mazinātu risku tikt atmaskotam, pat jau uz datora mājo tā sauktais „keylogger”. Izmantots tomshardware.com materiāls.

Zinātnieki radījuši elastīgus litija jonu akumulatorus

Kamēr LG cenšas atrast pielietojumu saviem ultra-plānajiem un elastīgajiem OLED tipa displejiem, Korejas Zinātnes un Tehnoloģijas institūts (Korea Advanced Institute of Science and Technology) radījuši pirmo elastīgo litija jonu akumulatoru. Kaut gan tehnoloģija ir eksperimentāla, tas paver pamatotas cerības, nākotnē ļaujot radīt visneparastākos gadžetus, kurus varēs saliekt un pārveidot pēc sirds patikas. Informācija no tomshardware.com raksta.

Adobe Flash Player vairs nebūs pieejams Android lietotājiem

Sākot ar 2012. gada 15. augustu visiem pazīstamais reklāmu, spēļu un audiovizuālā satura atskaņotājs Adobe Flash Player atstāj Android lietotājiem radīto Google Play Store veikalu. Lietotāji, kas Flash atskaņotāju uzstādījuši pirms šī datuma, varēs turpināt to izmantot, bet jauni atjauninājumi piedāvāti netiks. Jāpiemin, ka jau kopš pirmā iPhone tālruņa prezentācijas Apple pamazām atteicās no Adobe Flash, lai nesabojātu klientu iespaidus par ierīci un nodrošinātu lielāku akumulatora darbības laiku, kuru Adobe produkts krietni pabojāja. Tad Adobe centās iebīdīt savu produktu Android tālruņos, kas daļēji izdevās, bet līdz ar HTML5 rašanos un Google Chrome parādīšanos viedtālruņos, kompānija bija spiesta pārstāt attīstīt Flash Player un pamazām tas mirst dabīgā nāvē. Avots: gsmarena.com.

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: