Linksys E2000 bezvadu maršrutētāja veiktspēja

- - No Comments on Linksys E2000 bezvadu maršrutētāja veiktspēja

Ņemot vērā, ka šobrīd par ļoti patīkamu cenu iespējams iegādāties Linksys E2000 bezvadu maršrutētāju, esam uzgājuši arī testus, kuros redzama ierīces veiktspēja salīdzinājumā ar citām līdzīgām ierīcēm, kas varētu palīdzēt noskaidrot, vai E2000 tiek galā ar Jūsu vajadzībām.

Apskatu veidojis neatkarīgais tehnoloģiju portāls CNET (cnet.com).

Pirmais tests veikts pie konfigurācijas, kurā rūteris darbojas 2.4GHz frekvences joslā, otrajā redzami rezultāti 5GHz frekvencē:

Kā redzams, datu pārraides ātrums sasniedz 74 Mbit/s darbojoties 2.4GHz frekvencē un pat 93 Mbit/s izmantojot 5GHz joslu. Tas ir ievērojami vairāk kā divreiz dārgākajam D-Link produktam DIR-825 un Apple AirPort Express Base Station, kā arī citiem konkurentiem.

Atgādinām, ka Linksys E2000 bezvadu maršrutētājs atbalsta Selectable DualBand funkciju. Šī opcija nodrošina rūteri ar iespēju to darbināt gan 2.4GHz, gan 5GHz frekvencē. Der atcerēties, ka vārds “Selectable” norāda, ka vienlaicīgi abas frekvenču joslas izmantot nav iespējams, un Linksys E2000 var darboties tikai vienā no tām, kas gan ir visai saprotami iekārtām šādā cenu grupā.

Linksys E2000 bezvadu maršrutētāju iespējams iegādāties veicot pasūtījumu dateks.lv interneta veikalā vai zvanot pa tālruni (67275758 vai GSM26117175).

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: