3+2 ziņas no interneta plašumiem #22

- - No Comments on 3+2 ziņas no interneta plašumiem #22

Pieejami Intel SSD 330 veiktspējas testi

Portāls anadtech.com ir veicis mūsu akcijas produkta – Intel SSD 330 diska apskatu. Vairākos ātruma testos redzams, ka 330. sērijas diski daudz neatpaliek pat no Intel etalona – 520. sērijas diskiem. Tāpat iepriecina diska varējums salīdzinājumā ar Kingston flagmani HyperX, kur Intel 330. sērijas diski sastāda atzīstamu konkurenci un šur tur ir pat pārāki. Pilns apskats ar dažādu testu grafikiem aplūkojams anadtech.com. 120GB disku iegādāties iespējams šeit par akcijas cenu LS 69!

GeForce GTX660 Ti karte pamazām tuvojas debijai

Entuziastu vietne tweaktown.com publiskojusi apskatu, kurā aplūkojams nVidia GeForce GTX 660 Ti varējums dažādās datorspēlēs un citās 3D aplikācijās. Redzams, ka šī karte ir ne tikai pārāka par savu tiešo konkurenti no AMD puses – HD 7870, bet ir HD7950 līmenī, vairākās spēlēs sastādot konkurenci pat HD7970 kartei. Jādomā, ka šis varētu būt ideālais variants, lai iegūtu lielisku veiktspēju par samērīgām naudām. Jāpiebilst gan, ka kartes cena vēl droši nav zināma, bet interneta veikali Zviedrijā jau publicējuši Asus GTX660 Ti savos veikalos un tās cena svārstās ap 400 ASV dolāru robežu. Pēc tā spriežot skaidrs ir viens – vismaz sākotnēji šī karte Baltijā maksās virs 200 latiem. Apskatu varat aplūkot portālā tweaktown.com.

Windows 8 gala versija nokļūst pie ražotājiem

Šonedēļ programmatūras milzis Microsoft paziņoja, ka darbs pie Windows 8 ir pabeigts, un šobrīd produkta gala, jeb RTM versija jau uzsākusi ceļu pie datortehnikas ražotājiem un programmatūru izstrādātājiem. Jāpiemin, ka Windows 8 publiski nopērkams būs sākot no 26. oktobra, bet šur tur interneta dzīlēs jau esot noplūdusi Windows 8 Enterprise Edition pilnā versija. Ziņa no portāla anandtech.com.

Samsung Galaxy Note 2 prezentācija varētu notikt 29. augustā

Fudzilla.com vēsta, ka 29. augustā Berlīnē varētu tikt prezentēts Galaxy Note 2 viedtālrunis-planšetdators. Informācijas par ierīces specifikācijām gan vēl netiek atklātas.

Publiskoti Firefox operētājsistēmas pirmie ekrānšāviņi

Tehnoloģiju vietnē gsmarena.com aplūkojami pirmie ekrānšāviņi no topošās mobilās operētājsistēmas Firefox. Redzams, ka izstrādāji ietekmējušies gan no iOS dizaina, gan Android konfigurācijas rīkiem.

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: