USB specifikācija papildināsies ar iespēju lādēt portatīvos datorus

- - No Comments on USB specifikācija papildināsies ar iespēju lādēt portatīvos datorus

USB interfeiss mūsdienās tiek izmantots ļoti plaša spektra ierīču pieslēgšanai pie datora. Protams, USB portu var izmantot arī kā strāvas avotu, lai lādētu mobilos tālruņus, kā arī nodrošinātu ar spriegumu ārējos cietos diskus. Tomēr, lai gan pielietojums tā jau ir plašs, USB specifikāciju grasās papildināt vēl, lai ar USB porta starpniecību varētu lādēt pat portatīvos datorus.

USB specifikāciju papildinās USB Power Delivery specifikācija, kas nodrošinās 100W jaudu no USB porta. Šobrīd noris darbs, lai kompānijas sāktu izmantot jauno standartu. Piemēram, pirmie monitori, kuri darbotos vien no USB porta.

Ir izveidoti arī jauni USB kabeļi, kuri spēj turēt augsto strāvas jaudu un tie būs savietojami ar visiem šobrīd aktuālajiem portiem. Tāpat arī esošie kabeļi būs savietojami ar augstās strāvas jaudas portiem, tomēr tie nespēs turēt augsto slodzi, tāpēc, kad nepieciešams būs izmantot pilnu porta potenciālu, jālieto speciāls kabelis.

Ziņas avots – NordicHardware.com

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: