ASRock pamatplatēs gaidāma tiešsaistes BIOS atjaunināšana

- - 7 Comments on ASRock pamatplatēs gaidāma tiešsaistes BIOS atjaunināšana

ASRock, viena no uzticamākajām pamatplašu ražošanas kompānijām, prezentējusi BIOS atjaunināšanas iespēju, ieejot BIOSā un atjaunojot versiju tiešsaistē, bez operētājsistēmas ielādes.

Ja atceramies pamatplašu BIOS atjaunināšanas pirmsākumus, kad viss notika ar diskešu starpniecību un MS-DOS konsoli, kurā viena kļūdaina rindiņa padarīja pamatplati nelietojamu. Tad vēlāk nāca BIOS ROM failu ierakstīšana USB zibatmiņā, kas, izmantojot BIOSā integrētu FLASH utilītu, atbrīvoja mūs no MS-DOS komandrindām. Bet šobrīd esam nonākuši jau tik tālu, ka pamatplatē vien atliks iespraust interneta kabeli un ar pāris klikšķiem tiks piemeklēta jauna BIOS versija automātiski.

Iespējams, ka arī dažām šobrīd pieejamajām pamatplatēm šī iespēja uzradīsies pēc manuāla BIOS atjauninājuma. Taču nākotnē no ASRock varam sagaidīt šādas pamatplates, kuras ievērojami atvieglos gan lietotāju, gan servisa darbinieku dzīvi.

Ziņas avots – TechPowerUp.com

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: