3 ziņas no interneta plašumiem #21

- - No Comments on 3 ziņas no interneta plašumiem #21

Seagate plāno iegādāties kompāniju OCZ

Viens no lielākajiem cieto disku ražotājiem Seagate plāno iegādāties populāro plaša profila datortehnikas ražotāju OCZ Technology, kas vislabāk pazīstams ar saviem SSD diskiem Vertex, Agility un RevoDrive. Pagaidām nav datu par iespējamo darījuma summu, bet pēc šādas informācijas izplatīšanās OCZ akciju cenas cēlušās par 21%. Šāds Seagate solis liek domāt, ka kompānija tehnoloģiju līmenī ir vairākus gadus aiz OCZ. Saprotot, ka nākotne ir tieši SSD lauciņā, Seagate ar šo darījumu plāno neatpalikt no citiem tirgus dalībniekiem. Informācijai izmantots tomshardware.com raksts.

Windows 8 oficiāli iet gaisā 26. oktobrī

Pēc iepriekšējā paziņojuma, ka Windows 8 nonākšot tirgū 2012. gada oktobra beigās, ir precizēts konkrēts datums, kurā tas notiks – 26. oktobrī. Interesanti, ka atšķirībā no iepriekšējiem Windows produktiem, Windows 8 tirgū nonāks piektdienā, nevis ceturtdienā vai svētdienā, kā tas bija ar Windows 7 un Vista. Informācija iegūta portālā anandtech.com.

MSI grasās ielauzties SSD disku tirgū

Pazīstamā Taivānas kompānija MSI, kas pamatā nodarbojas ar sistēmplašu, portatīvo datoru un videokaršu ražošanu, nolēmusi meklēt laimi atmiņas iekārtu, konkrētāk SSD disku lauciņā. Ir nojaušams, ka MSI vienojušies ar SandForce par kontrolieru piegādāšanu, spriežot pēc SandForce lapā ievietotās informācijas „MSI – SF-2000 Coming Soon”. Ziņo Techpowerup.com.

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: