3 ziņas no interneta plašumiem #20

- - No Comments on 3 ziņas no interneta plašumiem #20

Atklāts Samsung Galaxy S III tālruņa eksplodēšanas iemesls

Jau iepriekš ziņojām par kādu gadījumu, kurā jaunietim eksplodējis nesen iepirktais Samsung Galaxy S III vietdālrunis. Samsung ekspertu komanda pēc izmeklēšanas nonākusi pie slēdziena, ka tālrunis pabijis mikroviļņu krāsnī, tādēļ arī uzliesmojis. Izplatoties šai informācijai, melīgais jauneklis izmainījis savu stāstu par notikušo, norādot, ka tālrunis nejauši nonācis ūdenī, un, lai to salabotu, iedevis kādam paziņam, kurš, acīmredzot, centies to glābt ievietojot mikroviļņu krāsnī. Informācija no cnet.com.au materiāla.

Zinātnieki radījuši kvantu datoru, bez nepieciešamības to dzesēt

Harvardas zinātnieki kārtējo reizi spēruši nelielu soli pretī nākotnei, radot kvantu tehnoloģiju, kura ir spējīga datus uzglabāt istabas temperatūrā, kas iepriekš tika uzskatīts par teju neiespējamu. Arī šo datu (qubit) uzglabāšanas laiks, esot krietni audzis – līdz 2 sekundēm, kas gan šķiet gaužām maz. Tomēr ir skaidrs, ka nākotne patiešām meklējama kvantu datoros, un šobrīd uz to tiek perspektīvi strādāts. Izmantota informācija no portāla tomshardware.com.

Augstās cieto disku cenas nodrošina Seagate rekordlielu peļņu

Izskatās, ka cieto disku ražotāji jau ir pilnībā tikuši galā ar Taivānas plūdu sekām, un sāk plūkt augļus uz joprojām augsto cenu rēķina. Otrajā ceturksnī, salīdzinot ar 2011. gadu, Seagate pārdošanas apjoms pieaudzis par 21 procentu, bet peļņa no 18,8% palielinājusies teju divas reizes – līdz 34 procentiem. Kompānijas pārstāvji gan atzinuši, ka bija cerējuši uz lielākiem apjomiem. Jācer, ka agrāk vai vēlāk cenas tomēr atgriezīsies 2011. gada vasaras līmenī, bet ja nu nē, SSD diski kļūs lētāki ar katru nedēļu! Vairāk lasi portālā tomshardware.com.

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: