3 ziņas no interneta plašumiem #19

- - No Comments on 3 ziņas no interneta plašumiem #19

Thermaltake prezentē datorpeli ar īpašu pirkstu dzesētāju

Kompānija Thermaltake nākusi klajā ar jaunu, diezgan savdabīgu ideju. Tā ir spēļu datorpele Black Element Cyclone Edition, kurai pievienojams komplektā esošais speciāli pielāgots ventilators. Tā uzdevums ir turēt peles virsmu un pirkstus sausus no sviedriem, kas varētu rasties aktīvas klikšķināšanas laikā. Ventilators griežas ar 6000 apgriezieniem minūtē lielu ātrumu un tā trokšņu līmenis  ir 22 decibeli. Produkta prezentācijas materiāls portālā ttesports.com.

TomsHardware piedāvā tīmekļa pārlīku veiktspējas apskatu

Populārais IT nozares portāls tomshardware.com nācis klajā ar visnotaļ interesantu pētījumu, jeb testu, kurā aplūkoti pieci šobrīd populārākie tīmekļa pārlūki (Chrome, Firefox, Safari, Opera un Internet Explorer). Salīdzināta to veiktspēja un ātrdarbības rādījumi dažādos testos un pārbaudēs. Visvairāk punktu nopelnījis Google Chrome, pēc tam seko Mozilla Firefox un Opera. Ar ļoti zemu rezultātu “izcēlies” Safari pārlūks, bet jāpiemin, ka tests veikts uz Windows 7 sistēmas, kas arī, iespējams, ievieš savas korekcijas. Pilnu salīdzinājumu meklēt portālā tomshardware.com.

Eiropas Parlaments noraida ACTA līgumu

Priecīga vēsts nāk no Eiropas Parlamenta (EP) gaiteņiem – ar lielu balsu pārsvari skarbā pretpirātisma līguma, jeb ACTA ratifikācija esot noraidīta. 478 deputāti balsojuši pret ACTA, 39 – par, bet pārējie 146 atturējās no balsojuma. Informācija no techpowerup.com.

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: