Colorful prezentē iGame GeForce GTX680 karti

- - 1 Comment on Colorful prezentē iGame GeForce GTX680 karti

Ik gadu ir pieejamas aizvien jaudīgākas pasīvi dzesētās grafiskās kartes. Pārsvarā šīs kartes ir vienas no sērijas vidējā līmeņa kartēm, piemēram, Radeon populārākie pasīvās dzesēšanas sistēmas grafisko karšu modeļi – HD7750, HD6770. Tomēr Nvidia sadarbības parneris – Colorful, vēlas laust pieņemtos stereotipus par vidējā līmeņa kartēm ar pasīvām dzesēm, piedāvājot savu versiju GeForce GTX680, kas ir līdz šim jaudīgākā viena grafiskā procesora karte.

Pilnībā klusa dzesēšanas sistēmu, bez neviena ventilatora, tagad būs pieejama lietotājiem, kuri prasa no kartes augstāko veiktspēju, saglabājot klusumu. Colorful šo karti nodēvējuši par iGame GeForce GTX680.

Vizuāli iGame GeForce GTX680 īpaši neizceļas, bet, ja karte tomēr karst, tad komplektācijā ir iekļautas papildus siltuma caurules un atsevišķs radiators. Pievienojot šo radiatoru, karte jau ir 5! paplašinājuma slotu biezumā. Kopumā veidojot dzesēšanas sistēmu ar 20 siltuma caurulēm un 200 alumīnija ribām!

Šobrīd nav zināmas specifikācijas, taču, visticamāk, ir saglabātas etalondizaina GeForce GTX680 frekvences. Runājot par pieejamību, tad iGame GeForce GTX680 varētu tā arī neparādīties veikalu plauktos. Tomēr šādu karti būtu interesanti redzēt veikalos!

Ziņas avots : NordicHardware.com

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: