3 ziņas no interneta plašumiem #18

- - No Comments on 3 ziņas no interneta plašumiem #18

ASUS Transformer Pad Infinity (TF700T) apskats

Tehnoloģiju portāls anandtech.com piedāvā plašu jaunā Asus Transformer Pad Infinity apskatu, kurā tas vizuāli aplūkojams no visiem rakursiem. Tāpat tiek analizēta ierīces displeja kvalitāte, Tegra 3 centrālā procesora veiktspēja, kameras kvalitāte, akumulatora darbības laiks un citu funkciju (WiFi, GPS) darbības kvalitāte. Saite uz apskatu: amandtech.com.

Samsung jūlijā plāno pārdot vismaz 10 miljonus Galaxy S III viedtālruņu

Kompānija Samsung paredz, ka ierīces pārdošanas apjoms varētu sasniegt 10 miljonu ierīču atzīmi jau jūlijā. Galaxy S III tālrunis tirdzniecībā ir pieejams nepilnu mēnesi, bet vairākās valstīs joprojām ir lielas problēmas ar daudzo pieprasījumu izpildi, jo interese pēc ierīces ir neparedzēti liela. Raksta materiāls no gsmarena.com.

GeForce GTX 660 varētu parādīties jau jūlijā

Pamazām sāk klīst runas par iespējamo viduslīmeņa  (mainstream) Kepler arhitektūras videokaršu tapšanu, kas, visticamāk, parādīsies zem nosaukuma GTX 660. Līdzīgi kā 5. sērijai, arī šīm kartēm būs 2 versijas, „parastā” GTX660 un ātrākā GTX660 Ti. Šobrīd nav nekādas informācijas par konkrētu specifikāciju, bet cena varētu svārstīties ap 200-250 dolāriem štatos, līdz ar to aptuveni tikpat eiro tās varētu maksāt pie mums. Informācija no fudzilla.com materiāla.

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: