Microsft sagatavojuši konkurentu Apple un Samsung planšetēm

- - 3 Comments on Microsft sagatavojuši konkurentu Apple un Samsung planšetēm

Kurš gan cits, ja ne pats Microsoft izveidos planšeti – īpaši izstrādātu Windows 8 operētājsistēmai. Microsoft, pasaulē vadošie un lielākie programmatūras izstrādātāji, nākuši klajā ar divām planšetēm, kuras plašāk būs pazīstamas kā „Surface.”

Surface ir planšetdators, kurš, līdzīgi kā Asus Transformer, sastāv no planšetes daļas ar displeju, kā arī neatkarīgas klaviatūras daļas. Šoreiz jāpaslavē Microsoft dizaineri par klaviatūras unikālo dizainu, kura pieejama divās variācijās.

Touch Cover klaviatūra ir plāna un tikpat viegla kā parasts aizsargvāciņš (kas arī ir viena no klaviatūras funkcijām). Protams, cītīgākajiem rakstītājiem būs pieejama Type Cover klaviatūra – līdzīga kā portatīvajiem datoriem. Taču šī klaviatūra svērs vairāk, kā arī nebūs nemanāma sava svara un biezuma dēļ.

Pati planšete arī būs pieejama divās variācijās – viena ar Windows RT un otra Windows 8 Pro operētājsistēmu.

Surface ar Win RT īpaši neizcelsies ar veiktspēju, tomēr spēs piedāvāt visas jaunākās Microsoft mobilās operētājsistēmas iespējas. Cik šobrīd zināms, šī planšete būs aprīkota ar Nvidia Tegra 3 četru kodolu procesoru, HD (1366×768) ižšķirtspējas 10.1” displeju.

Windows 8 Pro planšete jau varētu likties pievilcīgāks piedāvājums prasīgākiem lietotājiem. Tās veiktspēju nodrošinās Intel i5 divu kodolu procesors ar HyperThreading. Lai attēls būtu asāks un kvalitatīvāks, planšetei ir FullHD (1920×1080) izšķirtspējas 10.1” displejs. Datu uzglabāšana iespējama 64GB vai 128GB SSD diskā.

Protams, Microsoft Surface būs ļoti grūti konkurēt pret Apple iPad ar Retina displejiem, taču iegūt planšetdatoru tirgus daļu no Samsung u.c. Android ierīcēm varētu būt iespējams.

Ziņas avots : ExtremeTech.com

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: