3 ziņas no interneta plašumiem #17

- - No Comments on 3 ziņas no interneta plašumiem #17

Samsung Galaxy S III eksplodē, iemesli tiek noskaidroti

Kāds Īrijas pilsonis, neilgi pēc jaunā gadžetaSamsung Galaxy S III viedtālruņa iegādes centies to pievienot automašīnas hands-free sistēmai, bet pēc mirkļa tālrunis uzliesmojis. Par laimi cietušo nav un pats „vaininieks” jau ticis pie jauna tālruņa pa tiešo no Samsung, savu bojāto ierīci nododot kompānijas rokās, lai tā veiktu tālāku ekspertīzi. Šis gan pagaidām ir vienīgais šāda veida gadījums, kas liek domāt, ka problēmai nevajadzētu būt masveidīgai. Izmantota gsmarena.com informācija.

Kompānija AMD prezentē Radeon “HD7970 GHz edition” videokarti

Lai kaut nedaudz pakutinātu nervus dominējošajām nVidia 6. sērijas grafiskajām kartēm, AMD prezentējuši uzlaboto HD7970 karti, jeb HD7970 GHz edition, kura lepojas ar 1000MHz bāzes takts frekvenci, kas palielinās līdz pat 1050MHz turbo režīmā. Jāatzīst gan, ka jaudas ieguvums nav diez ko fantastisks, un šī karte sastāda konkurenci vien GTX670. Tādējādi pretī GTX680 no sarkano puses pagaidām trumpju nav, ja nu vienīgi cena/jauda attiecībā. Pilnu veiktspējas apskatu piedāvā portāls anandtech.com.

Pirmos Windows Phone 8 tālruņus piedāvās Nokia, HTC, Samsung un Huawei

Kompānija Microsoft paziņojusi, ka pirmās ierīces, uz kurām darbosies Windows Phone 8 operētājsistēma veidos tādas pazīstamas kompānijas kā Nokia, HTC, Samsung un arī Huawei. Iepriekš bija informācija, ka Huawei vietā būšot LG, tomēr, lai palielinātu interesi tieši Āzijas tirgū, Microsoft izšķiries par labu Huawei. Sākotnējā informācija liecina, ka WP8 darbosies uz ierīcēm ar Snapdragon S4 procesoru. Vairāk informācijas gsmarena.com.

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: