Dell piedāvā trešās paaudzes Inspiron portatīvo datoru sēriju

- - No Comments on Dell piedāvā trešās paaudzes Inspiron portatīvo datoru sēriju

Viens no pasaulē vadošajiem portatīvo datoru ražotājiem, Dell piedāvā atjauninātu Inspiron portatīvo datoru sēriju, kuru papildina 5520 un 5720 modeļi. Jaunie datori piedāvā ne tikai atjaunotu dizainu, bet arī jaunākās paaudzes Intel čipseta pamatplati, kurai ir natīvs USB3.0 atbalsts.

Inspiron 5520 ir 15.6” displeja diagonāles izmēra modelis. Tas piedāvā 1366×768 punktu HD ekrāna izšķirtspēju, HDMI pieslēgvietu, četras USB3.0 pieslēgvietas, VGA pieslēgvietu, karšu lasītāju un modernākos bezvadu savienojumus – WiFi b/g/n.

Inspiron 5720 ir 17.3” displeja diagonāles izmēra modelis, kurš izceļas ar HD+ ekrāna izšķirtspēju 1600 x 900 punkti. Ekrānam ir LED aizmugures apgaismojums. Pieslēgvietas ir tieši tik pat cik izmēros mazākajam 5520 modelim. Būtiski, ka 17.3” modelis ir aprīkots ar 2.1 skaļruņu sistēmu. Iekārtas apakšā ir neliels zemo frekvenču skaļrunis.

Specifikācijas ir dažādākās, tāpat kā krāsu variācijas, ko Dell ir pacentušies sarūpēt. Lai sīkāk iepazītos ar jaunajiem Dell portatīvo datoru modeļiem, ieskaties katalogā – Portatīvie datori Dell.

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: