3 ziņas no interneta plašumiem #15

- - No Comments on 3 ziņas no interneta plašumiem #15

Pieejami pirmie dati par AMD Trinity APU procesoru veiktspēju

Tehnoloģiju portāls tomshardware.com veicis apjomīgi jaunās paaudzes AMD procesoru apskatu. Apskatīti ir vairāki Trinity modeļi, ieskaitot A6, A8 un A10 procesorus. Paša procesora (CPU) veiktspēja nemaz nav tik ievērojami uzlabojusies, salīdzinot ar iepriekšējās paaudzes Llano arhitektūru, bet lielākais ieguvums ir tieši grafiskā kodola varējums. Tas uzlabojies par aptuveni 30%, pateicoties integrētajam Radeon 7. sērijas grafiskajam adapterim. Vairāk benchmark’u var aplūkot portālā tomshardware.com.

Ar kompānijas Valve spēļu dziņa Source palīdzību top animāciju filma

Source engine tiek izmantots animāciju filmas „Deep” radīšanai, turklāt paredzēts, ka tā tiks izplatīta tieši caur Steam spēļu platformu. Kas pats interesantākais – neilgi pēc filmas prezentācijas tiks izdota arī videospēle,  kurā katrs varēs nokļūt filmas vidē, iejūtoties kāda varoņa tēlā. Filmas budžets ir aptuveni 15 miljoni eiro. Treileris un ieskats scenārijā aplūkojams portālā tomshardware.com.

Indijā pārdošanā nonāk Nokia 808 PureView tālrunis ar 41 megapikseļu kameru

Šajā nedēļā Indijas tirgū parādījies jaunums no Nokia, tālrunis, kurš ir īpašs ar tajā esošo 41 megapikseļu kameru. Nokia 808 PureView ne tikai bildē lielus un diezgan kvalitatīvus attēlus, bet arī uzņem videoierakstus 1080p kvalitātē. Viedtālrunim ir 4 collu AMOLED displejs,  iebūveta 16GB atmiņa, HDMI izeja un NFC atbalsts. Tālruni darbina Symbian Belle operētājsistēma, un tā cena Indijā ir nedaudz zem 500 eiro, kas to padara par vienu no visu laiku dārgākajiem Nokia tālruņiem. Materiāls no gsmarena.com.

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: