3 ziņas no interneta plašumiem #14

- - No Comments on 3 ziņas no interneta plašumiem #14

Paredzams, ka cieto disku cenas nekritīsies līdz pat 2014. gadam

Tirgus analītiķi secinājuši, ka cieto disku cenas pēc 2011. gada nogalē Taivānā piedzīvotajiem plūdiem joprojām ir salīdzinoši augstas, un pirmsplūdu līmeni tās varētu sasniegt ne ātrāk kā 2014. gadā. IHS atzīst, ka industrija kopš nelaimes atkopusies stabili, tomēr ražošanas apjomi, kādi bija pirms katastrofas, tikšot sasniegti vien šā gada nogalē, toties cenu kritums būs ilgs un pakāpenisks. Tas liek arvien reālāk apsvērt domu par SSD disku iegādi. Raksta avots – tomshardware.com.


2012. gada 1. ceturksnī pārdoti 2,2 miljoni Nokia Lumia viedtālruņi

Lai gan pati somu kompānija šādus datus nav nevienam sniegusi, IDC analītiķi lēš, ka pirmā ceturkšņa laikā pārdošanas apjoms ir ap 2,2 miljoniem vienību. Atzīsiet, ka priekš vienīgās Windows Phone cerības iegūt ievērojamu mobilo operētājsistēmu tirgus daļu nav diez ko iespaidīgi. Vairāk info gsmarena.com.


Jaunie MacBook Pro izmantos NVIDIA Kepler arhitektūras grafiskos procesorus

Par spīti līdzšinējai Apple un AMD sadarbībai, kuras laikā lielai daļai Apple laptopu un galddatoru izmantoja tieši Radeon sērijas grafiskos adapterus, šai ērai varētu būt pienācis gals. Par to liecina jaunie fotouzņēmumi ar MacBook Pro sistēmplati, uz kuras redzams Kepler grafiskais procesors (GPU). Tiek minēts, ka 15” MacBook Pro izmantošot GeForce GT650M grafisko karti. Informācijai izmantots engadget.com materiāls.

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: