Kādu SSD disku izvēlēties?

- - 3 Comments on Kādu SSD disku izvēlēties?

Šobrīd SSD disku piedāvājuma klāsts paliek plašāks, kā arī cenas paliek aizvien draudzīgākas. Kādu tad SSD izvēlēties? Uz šo jautājumu ir centusies atbildēt EXPreview.com komanda, kura ir veikusi četrpadsmit populārāko 120/128GB ietilpības SSD disku apskatu.

Apskatītie SSD diski atšķiras būtiski pēc specifikācijām, pēc to kontrolieriem utt. Tomēr reālās veiktspējas testos pierādās, ka ne vienmēr specifikācija ir būtiskākais izvēles kritērijs.

Piedāvāju aplūkot kopvērtējuma tabulu, kurā ir redzami SSD disku vērtējumi pēc vidējās veiktspējas rezultātiem. Ceturtajā kolonnā ir redzama atzīme, kura izriet no veiktspējas/cena attiecības. Attiecīgi labākais pirkums par savu cenu. Piezīmēšu, ka EXPreview komanda nav aplūkojusi Kingston SSDNow V200+ 120GB disku, kurš Dateks katalogā ir pieejams par akcijas cenu 75Ls. Tam, visticamāk, tiktu nodrošināta ierindošanās pirmajā vietā šajā topā zemās cenas un augsto raksturlielumu dēļ. Tomēr aplūkosim, kādi tad ir EXPreview secinājumi.

Kā redzams, izteikts līderis veiktspējā, no Dateks pieejamajiem SSD, ir OCZ Vertex 4 disks. Kā arī cena/veiktspēja attiecībā šis disks iegūst augsto novērtējumu ar 8! Otrs augstākās veiktspējas disks ir Intel 520, taču trešo vietu veiktspējas rādītājos ieņem Corsair Force GT.

Apskatot cena/veiktspēja atzīmi, pirmo vietu ieņem Crucial M4 128GB SSD, otro vietu Corsair Force GT 120GB. Šis Corsair disks arī ir trešais ātrākais disks no šeit apskatītajiem un Dateks.lv pieejamajiem. Trešo pozīciju cena/veiktspēja topā ieņem OCZ Vertex 4 128GB SSD.

Iespējams, laiks ir izjust reālu ātrdarbības pieaugumu arī Tavā datorā, nomainot veco HDD pret jaunu SSD disku. Kurš ir pilnībā kluss, piedāvā iespaidīgus datu pārsūtīšanas rādītājus un patērē ļoti maz strāvas. Kā arī cena ir pietiekoši draudzīga.

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: