3 ziņas no interneta plašumiem #13

- - No Comments on 3 ziņas no interneta plašumiem #13

Paziņots Counter-Strike: Global Offensive izlaišanas datums un cena

Plaši pazīstamā kompānija Valve Software, Half-Life un Counter-Strike dinastijas radītāji uzstādījuši par jaunā Counter-Strike: Global Offensive relīzes datumu 2012. gada 21. augustu. Tāpat izziņota arī spēles cena, kas būšot 15 dolāri. CS:GO būs pieejama uz visām populārākajām platformām – PS3, Xbox 360, PC un MAC. 12 gadu laikā, kopš Counter-Strike pirmās versijas pārdotas vairāk kā 25 miljoni kopiju ar CS frančīzes spēlēm. Izmantots tomshardware.com materiāls.

Corsair iepazīstina ar 4. paaudzes SSD diskiem

Savus jaunos diskus Corsair nodēvējuši par Neutron, un tajos darbosies LM87800 kontrolieris no Link_A_Media Devices (LAMD), kas līdz šim nav redzēti „mainstream” produktos. Corsair piedāvās divu modeļus – Neutron un Neutron GTX. Pirmie būs pieejami 120 un 240GB variantos, ar lasīšanas un rakstīšanas ātrumiem attiecīgi 555MB/s un 370MB/s. GTX variantam klāt nāk 480GB ietilpīgs modelis, rakstīšanas ātrums GTX diskiem pieaug līdz 500MB/s. Produkti tirgū parādīsies jūlijā, par to cenu šobrīd informācijas nav. Vairāk detaļu portālā techpowerup.com.

Corning prezentē ultra plānu un elastīgu displeja virsmu – Willow Glass

Lielākā daļa esam pazīstami ar Corning risinājumu „Gorilla Glass”, kas tiek plaši izmantots viedtālruņos, lai padarītu displeju drošāku pret skrāpējumiem un ļautu tam kalpot ilgāk. Kompānijas jaunākais lolojums „Willow Glass” saglabās līdzšinējā produkta izturību, bet būs krietni plānāks un elastīgāks. Šo risinājumu paredzēts izmantots viedtālruņos, planšetdatoros un citos gadžetos, kuri izmanto LCD vai OLED displeju. Ziņa no gsmarena.com.

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: